Thursday, May 23, 2024

Mulți spun că Biden, Trump a făcut mai mult rău decât bine, din diferite motive

Acțiune

Există un dovada pentru orisicare președintele Biden și fostul președinte Trump petrec atât de departe rodul-pamantului atacându-se oarecare pe celălalt – oamenii nu cred că niciunul dintre bărbați are cu ce să se laude când vine vorbire de propriul său record. Americanii cred, în obstesc, că în timpul lor la Constructie Albă, amandoi au făcut mai departe rău decât cumsecade în probleme cordar.

Dar cei doi candidați au puncte slabe diferite. Pentru Biden, este o miselatate vast răspândită cu cautatura la două probleme: economia și imigrația. Între rodul-pamantului, Trump se confruntă cu un alegatori în orisicare cote substanțiale cred că a făcut rău țării pe o insirare de probleme.

Un nou explorare al Centrului AP-NORC pentru Consultare în Afaceri Publice arată că mai departe de jumătate dintre adulții americani cred că președinția lui Biden a declamator țara din mobil costului vieții și a imigrației, în rodul-pamantului ce colea jumătate cred că președinția lui Trump a declamator țara în ceea ce privește drepturile de vot și securitatea alegerilor. , relațiile cu țările străine, jurisprudenta avortului și schimbările climatice.

„Având în aspect prețul gazului, prețul alimentelor, stransoare – m-am descurcat vartos cumsecade în acești scaunas ani”, a spus Christina Elliott, 60 de ani, o republicană din Texas, contra președinția lui Trump. „Nu a trebuit să-mi fac cauta că îmi umplu rezervorul sau că îmi pierd jumătate din remuneratie la cosar alimentar.”

Elliott nu a fost exagerat impatimit de valoare absoluta în orisicare Trump a gestionat avortul și a spus că, apoi când vine vorbire de ritorie: fostului președinte, „musai oare să învețe cum să fie intreg de chibzuiala și să-și închidă declaratie”.

„Dar în afară de acesta, așa cum am spus, m-am descurcat vartos cumsecade în anii lui Trump”, a adăugat ea.

Sondajul subliniază de ce anumite probleme – cum ar fi avortul pentru Biden și imigrația pentru Trump – au fost puncte focale persistente pentru fitece dintre campanii. Fostul președinte condamnă în mod hotarat numărul de solicitanți de ospiciu orisicare au venire în SUA sub Biden, descriind situația în termeni apocaliptici și întunecați. Iar Biden a intrat în ofensiva împotriva lui Trump în privința avortului, mai rafinat după decizia din această săptămână a Curții Supreme din Arizona, orisicare a parat în esență procedura în stat federal.

Când a fost întrebat orisicare președinte a făcut mai departe pentru a-i a ajutora pe oameni ca ei, circa o triada a spus Donald Trump și circa un litra a spus Joe Biden. Cu toate acestea, 30% dintre adulți au spus că nici Biden, nici Trump nu i-au beneficiat. Este un alt soroaca de date orisicare reflectă un alegatori orisicare a fost în rece măsură dezamăgit de alegerile generale din iest an, generând puțin ardoare în rândul părților cordar ale coalițiilor politice Biden și Trump.

Americanii îl evaluează pe Biden în mod neobisnuit de daunator cu cautatura la câteva probleme specifice. Taman circa 2 din 10 americani cred că președinția lui Biden a sustinut „departe” sau „puțin” la costul vieții, iar 16% spun acesta în ceea ce privește imigrația și securitatea granițelor. Acolea 6 din 10 spun că președinția sa a durut vartos departe sau puțin în aceste probleme. Acolea jumătate, 46% dintre americani, dimpotrivă, spun că președinția lui Trump a sustinut vartos departe sau puțin în ceea ce privește imigrația sau securitatea frontierei. Scaun din 10 spun că a sustinut la costul vieții.

Locuința din Texas, Trelicia Mornes, în vârstă de 36 de ani, a spus că simte că președinția lui Biden a durut vartos departe când vine vorbire de cheltuielile de zi cu zi.

„Numaidecat că este la comptoar, costul vieții a scăpat de sub comanda și nu se a executa nicidecum în privința acesta”, a spus Mornes, un democratic, arătând la creșterea costurilor cu chiriei și alimentele. Ea a spus că a vedea că Biden pesemne a executa mai departe, „El a decide oare să facă alte lucruri”.

Pandemia l-a rănit pe Trump în ceea ce privește ocuparea forței de muncă, deoarece economia a defunct 2,7 milioane de locuri de muncă sub supravegherea sa. Dar blocajele din mobil pandemiei au scurt în mod impresionant inflația, deoarece indicele prețurilor de cheltuire a scăzut de la o rată anuală de 2,3% la 0,1%. În același rodul-pamantului, ratele scăzute ale dobânzilor și nivelurile istorice ale stimulentelor guvernamentale finanțate prin lipsa au făcut ca multe gospodării să se simtă mai cumsecade sub Trump.

Ieșind din pandemie, Biden a dat un imbold economiei cu ajutorul aditional orisicare a sustinut la creșterea de 15,2 milioane de locuri de muncă sub supravegherea sa. Însă problemele legate de lanțul de aprovizionare, războiul Rusiei în Ucraina și pachetul de interj al lui Biden sunt apreciate de mulți economiști ca au contribuit la creșterea inflației, afectând cotele de lumina verde ale democraților.

Avantajul lui Trump cu cautatura la costul vieții și la imigrație este concret parțial de necesitate de ardoare a democraților față de performanța lui Biden. Ca la o triada dintre democrați, de mostra, cred că președinția lui Biden a declamator costul vieții, iar o altă triada consideră că Biden nu a sustinut nici nu a făcut rău. Taman o triada dintre democrați cred că președinția lui Biden a sustinut la costul vieții. Ca la 3 din 10 democrați cred că președinția lui Biden a sustinut la imigrație și securitatea granițelor, o proporție similară consideră că președinția sa a durut, iar circa 4 din 10 cred că nu a bogat nicio diferență.

Nadia Stepicheva, 38 de ani, democrată din Pennsylvania, este nemulțumită de valoare absoluta în orisicare Biden a gestionat imigrația.

„Lucru este că drept nu-mi place tipul de imigrație ilegală”, a spus Stepicheva. Ea a vedea că oamenii orisicare intră în SUA, drept dacă vin secret, ar a se impune să aibă incuviintare să lucreze, invar încât dolarii contribuabililor să nu fie folosiți pentru ai îngriji și a le găzdui.

Stepicheva a spus că s-a înclinat întotdeauna în favoarea democraților și a politicilor partidului, „Dar în ultimii scaunas ani, inteles că devine exagerat departe în ceea ce privește banii cheltuiți pentru imigrație, iertând toate aceste împrumuturi pentru studenți”. Ea a spus că este sfâșiată în ceea ce privește oricine va alege în vinicer.

Dar independenții îl consideră pe Biden scăzut în privința acestor probleme: colea 6 din 10 independenți spun că președinția lui Biden a declamator țara la costul vieții. Ca la 4 din 10 independenți spun că președinția lui Biden a declamator țara când vine vorbire de costurile asistenței medicale și relațiile cu alte țări.

Trump are o altă problemă.

Fostul președinte nu are probleme cu cautatura la orisicare mai departe de jumătate dintre americani cred că a făcut mai departe pentru a răni lucrurile decât pentru a a ajutora, dar sentimentul obstesc de rău este intru-catva mai vast. Acolea jumătate dintre americani cred că președinția sa a declamator mai departe decât a sustinut schimbările climatice, drepturile de vot și securitatea alegerilor, jurisprudenta avortului și relațiile cu țările străine.

Catherine Scott, o republicană orisicare s-a adapost actual la New York din Florida, a spus că a respectat că abordarea lui Trump față de ceremonie externă este neobisnuit de îngrijorătoare.

„Înțeleg că unii oameni îi admiră cu adevărat capacitatea lui Trump de a fi un expectoratie și de a a vorbi verice este în capul lui”, a spus Scott, în vârstă de 30 de ani. „Nu cred că are toată previziunea pentru a înțelege că s-ar a se cuveni să nu fie întotdeauna lucrul de făcut.”

Cea mai bună problemă atât pentru Biden, cât și pentru Trump în obstesc este crearea de locuri de muncă. Trump are un mic beneficiu aoace: colea jumătate spun că președinția sa a sustinut, în rodul-pamantului ce 36% spun că președinția lui Biden a sustinut. Ca la jumătate dintre americani cred, de intocmai, că președinția lui Trump a sustinut la imigrație, iar 4 din 10 cred că președinția sa a sustinut la costul vieții.

În verice altă problemă, ponderea americanilor orisicare spun că Biden sau Trump au sustinut vartos departe sau puțin țara este de circa 3 din 10 sau mai puțin. Dar, în obstesc, republicanii tind să vadă un castig mai rece din președinția lui Trump decât democrații din partea lui Biden – drept și în problemele în orisicare Biden a cultivat pentru a-și evidenția victoriile.

De mostra, oare circa jumătate dintre democrați spun că președinția lui Biden a sustinut la schimbările climatice sau la costul asistenței medicale. În ceea ce privește jurisprudenta avortului, 77% dintre democrați cred că președinția lui Trump a fost cel puțin puțin dăunătoare, dar oare circa 4 din 10 spun că președinția lui Biden a sustinut vartos departe sau puțin, iar o fatalitate similară consideră că președinția lui Biden nu a făcut o diferență.

Între rodul-pamantului, circa 8 din 10 republicani spun că președinția lui Trump a sustinut la imigrație și securitatea granițelor, creând locuri de muncă și costul vieții.

Sondajul a 1.204 de adulți a fost efectuat în spatiu 4-8 prier, folosind un eșantion pasaj din panoul AmeriSpeak bazat pe probabilități NORC, orisicare este conceput pentru a fi exponential pentru populația SUA. Margine de gafa de eșantionare pentru toți respondenții este de velur sau negativ 3,9 puncte procentuale.

Kim și Thomson-Deveaux scriu pentru Associated Press. Scriitorul AP Josh Boak a contribuit la iest referinta.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe