sâmbătă, aprilie 20, 2024

Mountain Hub Gourmet – Un deliciu gastronomic

AcțiuneMountain Hub Gourmet este mesele rafinate la maximal și alegerea perfectă pentru oaspeții cine caută liniste ultim, exprimare și răsfăț darnic. Un delectare gastronomic, variat și cosmopolit, cu o întorsătură proaspătă, de aceea Mountain Hub Gourmet a fost selectionare langa un binemeritat câștigător al râvnitului Premii pentru stilul de viață de lux în categoria de Cele mai bune restaurante rafinate de lux din Germania, 2022.

Hub montan

Mountain Hub Gourmet, un local cu stele Michelin, este noul Restauratie Epilog Dining al Hilton München Airport, cine s-a redeschis în vinicer 2021 și se află pe fundalul maiestuos al Alpilor, intocmai lângă Aeroportul München. Bucătarul în vârstă de 33 de ani al restaurantului, Stefan Barnhusen a fost bucătar-șef la Mountain Hub Gourmet din vinicer 2020. Trecut a cultivare în restaurantul Jellyfish, cu o destin Michelin, din Hamburg și la Seehotel Überfahrt de pe lacul Tegernsee, sub conducerea bucătarului de trei stele Christian Jürgens.

Mountain Hub preparat delicios

Restaurantul în sine este spațios și se mândrește cu un design gatit și contemporan, cu un tarina semicircular neobișnuit. Este tot ceea ce v-ați aștepta să fie și mai indelungat, cu o echipă de service atentă și utilă, condusă de maître d’ Johannes J. Gahberger. Aceștia au scopul de a a trage, rămânând fideli etosului lor de ospetie generoasă.

Un institutie sofisticat de clasă mondială, de cea mai înaltă excelență, cine celebrează diversitatea oaspeților săi oferind o experiență alimentară sublimă. Destinat celor cu o cinste pentru excepțional, Mountain Hub Gourmet se adresează atât vizitatorilor internaționali, cât și localnicilor, fie că este afirmatie catre un prânz de afaceri între zboruri sau pentru o cină și o seară de masa-raiului.

CITIT  Ghost poartă numele tradiției Rolls-Royce bazate pe tărâmul eteric

Mountain Hub preparat delicios

Lăsa Mountain Hub Gourmet’s Bucătarul Stefan Barnhusen și formatie sa vă duc într-o călătorie a aromelor și vă îmbie papilele gustative cu bucătăria sa proaspătă, autentică și originală, cine celebrează și infuzează aromele bucătăriei locale alpine.

Folosind cumva cele mai bune ingrediente și produse proaspete, de panc din zonă, împreună cu abilitatea sa rafinată, mâncarea este transformată pedant și cabalistic de o partinire la un alt standing. Nu cumva o contract de arome, ci o sărbătoare pentru fata, fiesce fel de mâncare este prezentat vederos și jucăuș, cu cea mai puhoi exactitate și perspicacitate iscusit neobisnuit, ideal rezonat de masla, textură și atenție la detalii.

Bucătar și echipa Mountain Hub

Menit să inspire, Benchet Barnhusen prezintă combinații neașteptate și compoziții armonioase cu arome intense, cine sunt prezentate ca un lista de bucate fix interesant de până la șapte diferi, cu asocieri de vinuri la pericol. Dota de service la Mountain Hub Gourmet este mai indelungat decât voios să vă ajute cu o opțiune A La Opera, deoarece mâncăruri din meniul gourmet momentos pot fi servite la pretenderima.

Cerind defel mai puțin decât cel mai bun, nu este surprinzător că mâncarea este delicioasă și somptuoasă. „Pentru mine, diversitatea unui lista de bucate nu provine cumva din produsele fantastice cine ni se prezintă. Mă bucur de libertatea de a castiga toate tehnicile, fie ele moderne sau clasice, într-un mod cine să servească mireasma pentru a extrage în evidență sufletul fiecărui fel de mâncare”, a zice Managerul Barnhusen.

Aflați mai multe catre cest local excepțional la

Dupa Luxury Lifestyle Awards | Luxury Lifestyle Awards este un prima de asigurare total cine selectează, recunoaște, celebrează și promovează cele mai bune bunuri și servicii de lux din întreaga glob. Scopul companiei este de a conecta oamenii cu cele mai bune produse de lux. LLA a evaluat asupra 10 000 de bunuri și servicii diverse în 400 de categorii din 60 de țări și a analizat rezultatele pentru a vă darui o listă de TOP cu cele mai bune dintre cele mai bune din glob. Asadar de mărci de reputatie universal pentru Chanel, Dom Perignon și Ferrari au fost desemnate cu mândrie câștigători. Victoria a pricinui companiilor istovit și recunoaștere, trecere globală și etalare la o piață total nouă de clienți.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://luxurylifestyleawards.com/
Like-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/LuxuryLifestyleAwards/

Alăturați-vă nouă pe Instagram: https://www.instagram.com/luxurylifestyleawards/

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe