Thursday, May 23, 2024

Motorola Moto G04 a fost lansat în Marea Britanie

Acțiune

Noul Motorola Epigraf G04 a fost legalizat menstruatie trecută, iar asasi Motorola a dezvăluit că telefonul se lansează în Marea Britanie, iar dispozitivul va fi vândut cu amănuntul pentru 89 de lire sterline. Telefonul va fi vacant de la o insirare de retaileri din Marea Britanie, dintre orisicare Amazon, O2, Vodafone, 3, Currys, Carphone Warehouse, Giff Gaff, ID Mobile, Tesco, John Lewis și multe altele.

Epigraf G04 are un ecran HD+ de 6,6″ super stralucitor, fără crestături, orisicare schimbă jocul apoi când vizionați lucruri. Are această rată de reîmprospătare lină de 90 Hz orisicare executa ca totul să pară intreg, în catifea este grandoman de iscusit pentru a a preface acea frecvență pentru a a pristipi lungime de viață a bateriei. Așadar, fie că sunteți la regina sau vă relaxați în pat noaptea, modurile Stralucire ridicată și Lumină de obscuritate ale ecranului vă vor a inlesni să vedeți minunat. Și cu Dolby Atmos®, obțineți cest duduit mirific și spornic, orisicare vă învăluie integral, lasator dacă utilizați difuzoare sau căști.

Soba AI de 16 MP de pe Epigraf G04 nu este orisice cameră – este ca și prietenul tău obrazalnic de istorisire. Îți îmbunătățește mecanic fotografiile pentru a le executa demne de fluctuatie, iar focalizarea sa rapidă înseamnă că nu vei slova nicio secundă în capturarea unor fotografii clare și detaliate. În catifea, cu trucuri grozave, cum ar fi HDR și valoare absoluta Chip, fotografiile tale capătă o atmosferă profesionistă, iar Retușarea feței camerei selfie se asigură că selfie-urile tale sunt întotdeauna la faza.

Pregătește-te și pentru o performanță plină de viteză. Epigraf G04 folosește RAM Boost pentru a a se face spațiul de depozitare în amintire RAM virtuală suplimentară, oferindu-vă până la 4 GB/8 GB de potop suplimentară (în funcție de sablon), asemenea încât aplicațiile se lansează mai iute și multitasking-ul este ușor. Datorită procesorului său octa-core, cest telefon se ocupă de orisice, de la apeluri terminal până la realizarea de fotografii bazate pe inteligență artificială, fără a auzi.

Puteți a cunoaste mai multe informații din-spre noul smartphone Motorola Epigraf G04 la Motorola la linkul de mai jos, dispozitivul va fi vacant în Marea Britanie de la începutul lunii viitoare.

Obarsie Motorola

Cele mai recente oferte contra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați catva prin careva dintre aceste link-uri, contra Gadgets posibil câștiga un remiza de afiliat. Aflați din-spre randuiala noastră de dezvaluire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe