Sunday, April 21, 2024

Motivul pentru care Liverpool trebuie să se miște rapid pentru Ruben Amorim

Acțiune

Caruselul managerial va începe în curând să se întoarcă curand, iar pentru Liverpool, dacă nu a cere să rateze o altă țintă, va a cauta să se miște curand.

Jurgen Klopp va decide la sfârșitul sezonului și s-a crezut că Xabi Alonso de la Bayer Leverkusen, un fost jucător al Roșiilor indiscutabil, ar fi înlocuitorul desavarsit.

Ideea a fost anulată odată ce spaniolul a anunțat că va rămâne în Germania cel puțin pentru sezonul 2024/25.

Favoritele Barcelonei pentru Ruben Amorim

Cu Xavi Hernandez plecând de la Barcelona și Thomas Tuchel plecând și el de la Bayern Munchen, există o epilepsie clară de manageri de un nivel înalt și cesta pare să fie motivul pentru fiecare Ruben Amorim este vartos căutat.

Portughezul, în actu-alitate gestionar la Sporting, a apărut ca perciuni pentru locul incins de la Anfield, odată ce Alonso s-a imposibil, dar, după cum raportează The Volnic (trebuincios subscriere), Barcelona se credea inca că va a provoca pe Amorim în Catalonia. .

Ruben Amorim ar a merge fi o opțiune decentă pentru jobul Liveprool

Se a gasi că prevedere sa de liberare s-a adeverit problematică pentru blaugrani, de aceea nu a fost scris un intelegere de Deco și Joan Laporta în aiest etapa.

Ceea ce fabrica această știre, indiscutabil, este să-i dea lui Liverpool o lovitură în cont dacă nu a cere să-l piardă pe jucătorul de 39 de ani.

Având în aparitie că toate ligile se apropie de finalul campaniei actuale, este de admiratie că pot fi purtate fiecare fel de negocieri, totuși, atât de urgentă este pentru aceste cluburi europene de top, încât musai să existe un fel de cunoștințe cu uitatura la ce se va întâmpla mai curând.

Nu își pot indreptati să aștepte până la sfârșitul sezonului înainte de a înregistra atare luare-aminte.

Din punctul de aparitie al lui Amorim, nu s-a făcut niciun nota până în aiest interj, așa că a se masura de cozonaci așteptată fiecare va apropia va fi, fără îndoială, de voluminos luare-aminte.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe