vineri, aprilie 12, 2024

Motivul pentru care Jadon Sancho ar putea avea încă un viitor la Man United

Acțiune

A existat un afect de neaparat că Jadon Sancho va părăsi Man United împrumutat în gerar, după ce s-a pedepsit cu managerul, Erik ten Hag.

Olandezul a fost umbros de postarea lui Sancho pe rețelele de socializare, orisicare părea să index că jucătorul nu era necum încântat că a fost făcut țap ispășitor pentru eșecurile lui United.

În picler, ten Hag a fost renumit indiscutabil nascocit, dar, în minune acestui farmec, managerul a fost încă dispus să treacă de la această problemă dacă Sancho și-a trebuincios scuze față de el și personalul său în fața întregii echipe primei echipe.

Sancho nu era în mod chiar dispus să facă cest obiect și, de îndată ce fanta s-a necicatrizat, a smerenie la fostul club, Borussia Dortmund.

Erik ten Hag ar a merge fi pregătit pentru o sezatoare incomodă cu Jadon Sancho

Sa crezut de indelungat rastimp că, apatic dacă este vorba-lunga de Dortmund sau în altă judecie, Sancho își va desfășura meseria mult de Old Trafford în viitorime.

Cu toate acestea, fotbalul fiind ceea ce este, fostul internațional al Angliei ar a merge a capata o amânare la Red Devils.

Mijlociu Manchester Evening News, angajarea lui Jason Wilcox ca noul director de sportul rege al clubului l-ar a merge a crea pe Sancho înapoi în favoarea.

Jadon Sancho ar a merge contine încă un viitorime la Man United

Acesta pentru că Wilcox a fost directorul academiei lui Man City în rastimp ce Sancho a fost acoace, iar jucătorul a înflorit.

Cert, verice asemenea de sezatoare l-ar lăsa pe ten Hag într-adevăr în cele mai incomode poziții dacă ar fi încă menținut ca manager pentru campania 2024/25, cel puțin.

CITIT  Van der Poel: Jocurile Olimpice de la Paris 2024, steaua nordică a sezonului meu

Nu există nicio garanție în cest clipa și s-ar a merge deosebit prieteneste ca Sancho să fie descre-ierat cu brațele deschise, deoarece zecer Hag a fost mutare mai mult, dar fleac nu se va opta până la sfârșitul campaniei actuale.

Este chiar că Sancho încă mai are ceea ce este indispensabil pentru a reuși la cel mai înalt cota, iar dacă clubul pesemne obține versiunea lui pe orisicare credeau că o cumpără, va fi ca și cum ar contine o firmă plin nouă la bolovan.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe