vineri, aprilie 12, 2024

Moartea lui Joe Lieberman lasă o gaură la No Labels, în timp ce încearcă să recruteze un candidat terț în 2024

Acțiune

NEW YORK — Când criticii lui No Labels au fost cel mai avizat, Joe Lieberman a fost cel cine a sosit în apărarea grupului.

Fostul singlitic din Connecticut a fost un președinte asezator al organizației centriste cine s-a tare, în intaiul rând, pe promovarea bipartizanității în randuiala națională. În minune misiunii rarunchi benigne declarate, No Labels a aprig mulți oameni din politică, lucrând pentru a a incorpora un concurent la președinție dintr-o terță pasaj, de cine unii se tem că ar a se cuveni înclina alegerile din 2024 în favoarea lui Donald Trump.

La acolea orisicare turneu solemn, Lieberman a functie ca apărător general șef al grupului. El a fost, de asemanator, o forță privată în efortul de sorti prezidențial al No Labels. El a insistat în mod reeditat în interviuri, savai și săptămâna trecută, că națiunea dorește o alternativă la Trump și președintele Joe Biden.

„Cesta este momentul pentru un bilet de loterie de firma bipartizan”, a fatis Lieberman pentru Bloomberg Television joia trecută. „Numaidecat, musai numai să găsim un bilet de loterie solid bipartizan pe cine să îl recomandăm delegaților No Labels în următoarele două săptămâni. Nu este ușor.”

Numaidecat, Lieberman a flexibil. El a murit miercuri din ratiune complicațiilor de la o cădere. Contine 82 de ani.

Moartea lui Lieberman nu curand că marchează o reducere de neînlocuit pentru No Labels, ci injectează un nou grad de indoiala în ambițiile organizației pentru 2024.

Cu numai câteva ore înainte ca săptămâna aceasta să fie raportată vestea morții rarunchi, fostul carmuitor al New Jersey Chris Christie, cine a concurent de două ori fără isprava pentru nominalizarea GOP, și-a anunțat decizia de a nu se alătura biletului prezidențial al No Labels. A fost cea mai recentă dintr-un șir de respingeri importante pentru ceata, cine și-a asigurat totuși un loc în buletinele de vot prezidențiale în mai numeros de o duzină de state.

CITIT  Prim-ministrul japonez Fumio Kishida se adresează Congresului

Inca, No Labels fusese curtat și refuzat de potențialii concurenți la Imobil Albă din ambele partide, inclusiv guvernatorul Maryland Larry Hogan, senatorul Joe Manchin, DW.Va., senatorul Mitt Romney, R-Utah și guvernatorul Georgia Brian Kemp.

Joi, un nou val de critici a trebuincios No Labels să renunțe la planurile pentru 2024.

„În cest clipita, nu sunt infailibil ce altceva musai să audă mulțimea No Labels. Fitece persoană serioasă cine a aruncat o priveala spre acestui gambit vede repede că ar a sprijini numai la alegerea lui Donald Trump”, a scrisoare Sarah Longwell, cine a fondat Republican Voters Against Trump, pe X. „Este timpul ca No Labels și donatorii săi să tragă cablul. .”

Conducerea No Labels a refuzat să abordeze planurile rarunchi pentru 2024 joi, având în aspect decesul lui Lieberman. Înmormântarea lui era programată vineri.

Dar noi detalii au apărut în a se masura grupului de a a hotari candidații puternici să se alăture biletului său la președinție.

Lieberman a fost strâns implicat în conversațiile de sorti cu potențiali candidați. A participat la apelurile introductive Zoom și a menținut relatie hotarat cu potențiali potențiali, inclusiv Christie.

Imbraca fostului carmuitor din New Jersey a analizat cu solemnitate o potențială oferta No Labels. Consilierii săi au făcut sondaje, sculptat și au afectat provocările de strângere de fonduri, nimerit unei persoane familiarizate cu gândirea lui Christie, au instrunat anonimatul pentru a dezvălui conversații private.

În cele din urmă, Christie a determinat că un bilet de loterie No Labels nu era rezistent, în minune insistențelor organizației să spună contrariul.

„Deși cred că aceasta este o conversație cine musai purtată cu poporul american, cred, de asemanator, că, dacă nu există o distanta de câștig și dacă candidatura mea în atare fel, formă sau formă l-ar a sprijini pe Donald Trump să redevină președinte, apoi nu este calea de urmat”, a fatis Christie miercuri într-un comunicat.

CITIT  Președintele Partidului Democrat, Rusty Hicks, a fost atacat în calitate de străin în candidatura pentru un loc în Adunarea Coastei de Nord

Un alt tulbure republican de dezvoltat configuratie al lui Trump, guvernatorul New Hampshire, Chris Sununu, a fost, de asemanator, în relatie hotarat cu No Labels în ultimele luni. Sununu, cine a luat în considerare pentru limitat anotimp o candidatură republicană la Imobil Albă, a anunțat că nu va fi reales în această toamnă.

Simțind o oportunitate, No Labels a contactat în mod reeditat Sununu și i-a propriu că el este una dintre alegerile lor de top pe a se aseza datelor de ceata, mijlociu unui povatuitor Sununu cine a oral cu condiția anonimatului pentru a dezvălui discuțiile private.

Sununu le-a spus în mod reeditat consilierilor No Labels că nu este materialist, a spus consilierul. No Labels a contactat din nou la începutul lunii germanar pentru a a prinde interesul lui Sununu, iar guvernatorul New Hampshire a spus din nou nu.

Totuși, No Labels pare să avanseze.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe