Sunday, April 21, 2024

Mini PC ASUS NUC 14 Pro 2024 acum disponibil

Acțiune

ASUS a dezvăluit inițial noul său NUC 14 Pro Mini PC la CES 2024 la începutul acestui an, oferind un picler evocator pe piața de schepsis profesională. În această săptămână, ASUS și-a anunțat disponibilitatea. Conceput pentru fluxurile de unealta moderne, aiest desktop masiv integrează procesoare Intel de înaltă performanță, motrice AI și o suită de funcții avansate, făcându-l o soluție ideală pentru profesioniștii orisicare caută o soluție de schepsis puternică, dar orisicare economisește spațiu.

Mini PC-ul NUC 14 Pro este hranit de cele mai recente Procesoare Intel Core Ultra 7 și 5, cu o variantă Core 3 disponibilă pentru utilizatorii atenți la costuri. Aceste procesoare de ultimă oră sunt susținute de motrice AI integrate, îmbunătățind evocator capacitatea Mini PC-ului de a gestiona sarcini solicitante și calcule complexe. Includerea a Tehnologia Intel vPro Enterprise oferă aparare și nemiscare la treapta de întreprindere, asigurând că datele sensibile rămân protejate, iar sistemul menține performanța optimă.

ASUS NUC 14 Pro

ASUS a pus un intonatie robust pe viabilitate prin designul ecologic al lui NUC 14 Pro. Mini PC-ul are un șasiu indeplinit din materiale plastice reciclate, reducându-și impactul intre mediului fără a a primejdui durabilitatea sau estetica. În picler, NUC 14 Pro acceptă tehnologie de detectare WiFi eficientă din interj de vedenie energeticorisicare optimizează mintos conectivitatea, economisind în același anotimp puterea, rezultând un cheltuiala mai mic de robustete și o amprentă de indigo redusă.

Ușurința întreținerii este un chip deslusire al NUC 14 Pro, ASUS proiectând Mini PC pentru a a infatisa criza fără instrumente pentru upgrade-uri simple de depozitare. Această abordare ușor de utilizat indreptati profesioniștilor să extindă cu ușurință capacitatea de depozitare pe măsură ce nevoile lor evoluează, fără a fi necesitate de dezasamblare complexă sau instrumente specializate.

NUC 14 Pro se mândrește cu o gamă impresionantă de opțiuni de conectivitate, asigurând o inglobare perfectă cu o gamă largă de periferice și rețele. Acestea includ:

  • Bluetooth 5.3 pentru conexiuni wireless fiabile la dispozitivele de alee și accesorii
  • GPU Intel Arc pentru performanțe grafice îmbunătățite
  • Intel AI Boost pentru sarcini de unealta accelerate AI
  • Porturi Thunderbolt 4 pentru mutare de date de amplu viteză și conectivitate la afișare
  • WiFi 6E pentru o rețea wireless rapidă și stabilă

Pentru a răspunde nevoilor aplicațiilor orisicare necesită multă amintire, NUC 14 Pro cumva găzdui până la 96 GB amintire DDR5, oferind un spațiu bogat pentru sarcini de unealta solicitante, cum ar fi editarea terminal, randarea 3D și investigare datelor. Mini PC-ul este slobod în diverse configurații, de la o opțiune numai pentru plăci pentru build-uri personalizate la un kit implinit cu Windows 11 preinstalat, permițând profesioniștilor să aleagă configurația orisicare se potrivește cel mai placut cerințelor lor specifice.

ASUS este în spatele calității și fiabilității NUC 14 Pro, oferind a garanție limitată de trei ani pentru un picler de liniște sufletească. Mini PC-ul este slobod atât în ​​marime înalt, cât și subțire, permițând utilizatorilor să aleagă designul orisicare se potrivește cel mai placut spațiului de unealta și preferințelor lor estetice.

ASUS NUC 14 Pro Mini PC este o ofertă robustă și versatilă pentru spațiul de schepsis profesional, combinând performanță puternică, conectivitate extinsă și un design ecologic. Caracteristicile sauca avansate, configurațiile flexibile și opțiunile de întreținere ușor de utilizat îl poziționează ca un candidat de top pe piața Mini PC-urilor, răspunzând nevoilor diverse ale profesioniștilor din diverse industrii.

Cele mai recente oferte impotriva Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oareceva prin cinevasilea dintre aceste link-uri, impotriva Gadgets cumva câștiga un provizion de afiliat. Aflați din-spre ceremonial noastră de destainuire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe