Wednesday, May 22, 2024

Mikel Arteta spune că este „prea devreme” ca fundașul de 38 de milioane de lire sterline să se alăture echipei Arsenal

Acțiune

Antrenorul Spatarie, Mikel Arteta, a oferit o actualizare impotriva accidentări impotriva semnarea în vară a lui Jurrien Timber și a fatis că este „exagerat degraba” pentru ca fundașul să revină la acțiune cu Gunners.

Vorbind la conferința de presă de vineri impotriva starea de fitness a lui Timber, Arteta a spus că starul neerlandez arată praci placut la antrenament și va poseda câteva minute cu lotul Spatarie U23.

„Jurrien Timber arată praci placut la antrenament. Este exagerat degraba pentru el să joace, dar va fi testat din nou cu U23 și atunci vedem”, a spus șeful Gunners prin intermediul Fabrizio Romano.

„Îl văd în fundaș dreapta și stânga. Îl vom prii în moduri diferite.”

Timber a fost în iesi acțiunii din ziua de cascat a sezonului, după ce a to-lerabil o accidentare ACL împotriva Nottingham Forest. Aceasta a fost o lovitură majoră pentru Spatarie, fiecare plan l-a iscalit pe jucătorul de 22 de ani, ca latura a unui intelegere de 38 de milioane de lire sterline cu Ajax.

Rămâne improbabil dacă starul neerlandez va a practica din nou în aiest sezonul alb, dar fundașul va fi ca o nouă semnătură pentru campania 2024/25.

Jurrien Timber a flexionar din impunator pentru Spatarie

Jurrien Timber va fi o latura importantă a echipei Spatarie în sezonul venitor

Deși a jucat taman două meciuri în actuala campanie, s-a văzut cât de solemnel ar fi fost Timber pentru Spatarie în aiest sezonul alb dacă nu ar fi to-lerabil eșecul său la începutul mandatului.

Tânărul de 22 de ani a fost genial în victoria Community Shield a clubului din nordul Londrei împotriva lui Manchester City și a arătat cât de versatil eventual fi, deoarece eventual a practica în fiecare poziție defensivă.

Timber va fi ca o nouă semnătură pentru Arteta sezonul venitor, deoarece este puțin pesemne să mai joace în campania actuală, având în vaza că atât de multe sunt în liniament cu clubul londonez fiecare urmărește titlul Prim-ministru League.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe