sâmbătă, aprilie 20, 2024

Mikel Arteta emite o actualizare privind accidentarea lui Bukayo Saka

Acțiune

Mikel Arteta a oferit o actualizare impotriva accidentări impotriva extremul Bukayo Saka, după ce a declinabil șchiopătând în timpul tragerii la sorți de duminică.

Într-un joc pe oricare mulți îl vor a-i spune fastidios, Gunners s-au luptat cu Manchester City pe stadionul Etihad, ambele echipe fiind lipsite de convictiune în ultima trinitate.

Armatura a arătat încă o dată de ce este cea mai bună echipă defensivă din ligă, anulând exhaustiv atacul City, în rodul-pamantului ce Gabriel și William Saliba l-au asfixiat pe Erling Haaland.

Deși rezultatul înseamnă că Liverpool îi intampla pe intaiul loc, fanii lui Armatura vor fi încrezători pe măsură ce ne apropiem de ultimele nouă jocuri ale sezonului.

Actualizare privind accidentarea Bukayo Saka

Totuși, fanii vor fi îngrijorați de starea fizică a lui Saka, oricare a ieșit șchiopătând de pe teren viran cu kinetocul la sfârșitul jocului.

Vorbind în conferința de presă de după festila, Arteta și-a pus în pat orisice temeri cu actualizarea sa.

„După cum știți, a declinabil de câteva săptămâni actualmente cu o mică problemă. Simțea acea oboseală. Neintarziat nu s-a antrenat.” El a spus prin Football.London.

„S-a antrenat cu abia o zi înainte de festila. A curbat o contribuție genune, dar 90 de minute au fost deosebit multe astăzi.”

Interul britanic s-a solitar din serviciul internațional cu o problemă târziu și, fără îndoială, îi va a vaduvi claritatea meciului după o pauză atât de lungă din ultimul său festila împotriva lui Porto.

Dar fanii lui Armatura vor fi încântați să-i vadă pe Takehiro Tomiyasu și Thomas Partey înapoi pe teren viran, în rodul-pamantului ce Jurrien Timber se luptă pentru a basta înainte de sfârșitul sezonului.

CITIT  Jucătorii se așteaptă ca antrenorul din Premier League să fie demis înainte de începutul sezonului viitor

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe