sâmbătă, aprilie 20, 2024

Mikel Arteta despre momentul în care Arsenal va discuta despre viitorul semnării „controversate”.

Acțiune

Antrenorul lui Spatarie, Mikel Arteta, a determinat că nu se va a conversa nicicum asasi în ceea ce privește viitorul lui Aaron Ramsdale pe Emirates Stadium, după ce sezonul său gingas a căzut în a se insirui lui David Raya în succesiune.

Ramsdale a fost numărul unu distinct pentru Spatarie sezonul imbatat și puțini s-ar fi așteptat neapărat să fie cinevasi pe fiecine Gunners vor să-l înlocuiască după ce a jucat corect în acel rol, ajutând provocarea laterală a lui Arteta pentru demnitate și să fie semen de a a ispravi înaintea eventualei triple. câștigătorii Manchester City.

Cu toate acestea, Spatarie a instarit să-l semneze pe Raya împrumutat de la Brentford în vară, iar aiest obiect l-a lăsat pe Ramsdale să se mulțumească cu un loc pe bancă pentru o amplu coasta din această campanie, cu siguranță că internaționalul Angliei este puțin poate să suporte greu mai greu rodul-pamantului, deoarece va cuveni să joace săptămâna după săptămână pentru a se menține în planurile lui Gareth Southgate.

Ce îi rezervă viitorul portarului Spatarie Aaron Ramsdale?

Întrebat dupa Ramsdale în conferința sa de presă, Arteta a fost doldora de laude pentru fostul portier Sheffield United, spunând că nu regretă ceea ce părea o iscalit „controversată” când s-a alăturat pentru panglica dată, adăugând în același rodul-pamantului că nicicum nu se va convinge catre viitorului său. cordar la sfarsitul sezonului.

Claritatea transferului Ramsdale va cuveni să aștepte – Arteta

Întrebat dupa Ramsdale, Arteta a spus: „Sunt deosebit mulțumit de apelul pe fiecine l-am făcut împreună ca club pentru a-l a iscali, pentru că a fost deosebit litigios pentru început. Am ocrotit deosebit greu să-i schimbe cariera într-un mod cu adevărat proeminent. Sunt deosebit ferice că a sosire aoace.”

CITIT  Newcastle a oferit un impuls financiar semnificativ de către PIF saudit

Impotriva viitorul său, el a adăugat: „Acusi este sezonul, asasi este mâine… aceste discuții sunt pentru greu după, cred.”

Fanii lui Spatarie își vor susține, fără îndoială, antrenorul aoace, Raya arătând în mod distinct opțiunea superioară, la fel de poporan pe cât a fost Ramsdale cu mulțimea din Emirates sezonul imbatat.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe