sâmbătă, aprilie 20, 2024

Mike Evans nu a avut „niciun interes” să joace pentru New England Patriots

Acțiune

A a practica pentru franciza cine a bogat, pesemne, cele mai de reiesire runde din istoria NFL, ar fi de nacafa atragator pentru jucătorii din întreaga ligă. Dar New England Patriots sunt un invatatura de caz distinct și, pe a se increde rapoartelor referitoare la agenții liberi din cest extrasezon, jucătorii ar a merge a cere că lucrurile nu s-au primenire excesiv zdravan imediat că Jerod Mayo a receptionat locul lui Bill Belichick.

Patrioții nu au fost niciodată o destinație de marcare

El este respectat cel mai bun portsatelit din istoria jocului, dar lucrurile s-au prăbușit la sfarsit pentru Belichick. S-a străduit să pună cap la cap un câștigător insemnat odată ce Tom Brady a flexionar, iar stilul său dur de portsatelit și comportamentul inaccesibil au fost expuse mai des pe a se increde poveștilor lui Brady și alții.

Și în sezon ce Patrioții au reușit să câștige pe parcursul a două decenii, New England nu a fost niciodată o destinație atractivă pentru agenții liberi. Nu erau tocmai cheltuitori grozavi apoi când venea vorba-lunga de nume de botez marcate și nu părea că jucătorii ar fi mâncărimi să joace pentru Belichick în fiecare clipita.

Mike Evans nu cantari niciun curiozitate să joace pentru New England

Se pare că noțiunea încă există. Recomandabil unui schesis al lui Chad Graff de la The Athletic, Patrioții și-au arătat interesul să semneze săptămâna trecută pe primitorul Mike Evans, dar se pare că Evans nu a arătat curiozitate în in-locuire. Și cazul eventual fi același pentru Baker Mayfield, deoarece New England caută un nou apelant de semn și în extrasezon:

Ei plănuiseră să alerge la Buccaneers, viitorul copoi frai, Mike Evans. Dar tocmai înainte ca Evans să accepte luni un intelegere de doi ani pentru a rămâne în Tampa Bay, primitorul nu cantari niciun curiozitate să vină la Patriots, conform unei surse din alunita. Același materie eventual fi și pentru fundașul său.

Patrioții au multe de făcut, mai distins pe partea ofensivă a mingii. Au fost cateodata anemici în sezonul apus, cu Mac Jones și Bailey Zappe la cârmă și nu a existat praci puțin in-demanare de elită contra cine să vorbim orisiunde pe listă.

CITIT  Murray se alătură lui Federer, Nadal și Djokovic într-un club exclusivist 500, cu victorie în Dubai

Dar noul maniera din Nouar Anglie va a efectua tot ce eventual cu activele lor în extrasezon și dețin valoroasa a treia selectionare generală în viitoarea draft. S-a zvonit că ei sunt interesați de vreunul dintre potențialii sferți cu acea selecție, cine ar a merge fi una dintre puținele modalități prin cine pot a hotari un jucător de fata să vină în New England.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe