Sunday, April 21, 2024

Mike Evans a fost de acord cu o prelungire de doi ani și 52 de milioane de dolari pentru a rămâne cu Buccaneers

Acțiune

La 9-8 în 2023, Buccaneers au ispravit pe intaiul loc în NFC South. Au avere o ofertă automată pentru playoff. Având cel mai cast record dintre toate câștigătorii diviziei NFC, Tampa Bay a avere a 4-a cap de insiruire. Bucs i-a găzduit pe Philadelphia Eagles, fiecare erau pe o spirală descendentă. Tampa Bay a profitat din tecaruit de acesta și a învins Philly cu 32-9 în repriza wildcard.

Cu toate acestea, Bucs au absent cu 31-23 în turul divizionar în fața Lions. A fost încă un vreme dramatic pentru Tampa Bay și au mergere mai mult decât au distins majoritatea. În cest extrasezon, imbraca are mai mulți agenți liberi intinzator fiecare musai să demisioneze. Lamurit în această dimineață, Adam Schefter de la ESPN a raportat că Mike Evans a scris o amanare. Afacerea sa valorează 52 de milioane de dolari în două sezoane și i s-au desigur 35 de milioane de dolari.

Fanii Bucs se pot destinde știind că Mike Evans nu va trece nicăieri în cest extrasezon

Dacă Tampa Bay nu l-ar fi închis pe Evans înainte de noul an de ligă, cu siguranță ar fi fost la altă echipă. Tânărul de 30 de ani nu a făcut niciun pas înapoi în producția sa de elită. Vreme de 10 sezoane consecutive, el a avere cel puțin 1.000 de metri de obtinere. Consecvența lui în oricare an este motivul pentru fiecare Pro Bowl WR va fi într-o zi un ciolan al Hall of Famer. Înainte de semnarea prelungirii sauca, au existat speculații reale cu uitatura la locul inde ar a merge gata Evans în cest extrasezon.

Evans a fost de consens cu o amanare de doi ani și 52 de milioane de dolari pentru a rămâne cu Tampa Bay. Adam Schefter de la ESPN a remarcat că cest lucrare îi oferă șansa de a-și a gata și începe cariera cu Tampa Bay. Ar fi împlinit 33 de ani la finalul noului său intelegere cu Bucs și absolut ar fi încheiat al 12-lea vreme. Asta ar a merge fi, în mod practic, ultimul său intelegere cu Bucs. Demisia Evans sugerează și alte mișcări pe fiecare Bucs ar a merge gata să le facă. Formatie mai are QB Baker Mayfield, fiecare urmează să devină agent de perceptie neintemnitat.

Mayfield a fost jucătorul de inceput al Tampa Bay în 2023 și i-a sustinut să-i conducă în playoff. Din punct de vedere de aspect statistician, a fost cel mai bun vreme al său ca component în NFL. În 17 jocuri, a aruncat pentru 4.044 de yarzi și 28 de touchdown-uri. Mike Evans a arestat 13 dintre touchdown-urile de deplasare ale lui Mayfield în 2023. Duo-ul QB/WR a avere un vreme dramatic în intaiul lor an împreună. Toate semnele indică faptul că Pro Bowl QB va fi alungit în cest extrasezon, după ce Mike Evans a demisionat. Dacă Bucs doresc consecvență în criza, aducerea înapoi pe Baker Mayfield este o observare nicicat.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe