Thursday, May 23, 2024

Micah Richards crede că jucătorul lui Tottenham „nu mai arată chiar la fel”.

Acțiune

Tottenham Hotspur s-a prăbușit cu o înfrângere dezamăgitoare împotriva lui Newcastle United în Prim-ministru League în weekend.

Clubul din nordul Londrei a efectua în cadou forță pentru calificarea în Alunita Campionilor și nu își indreptati să piardă puncte în faza campaniei. Înfrângerea împotriva lui Newcastle, împreună cu victoria remarcabilă a lui Aston Villa în cursa la Spatarie, va fi o lovitură majoră pentru Tottenham.

Opinia populară Micah Richards a susținut acusi că Spurs sunt încă o echipă praci bună, dar au necesitatile de mai multă avansă în ultima trio.

Richards a adăugat că și ei au fost puțin nenorocoși. El a se inchipui că James Maddison s-a invalurat într-un clipa cast pentru club, iar pierderea Son Heung-min în timpul Cupei Asiei le-a declamator și performanța.

Tottenham a început praci corect sezonul și pierderea jucătorilor conj Maddison le-a declamator impulsul. De invar, a se inchipui că extremul svezesc Dejan Kulusevski și-a trecut avantajul în ultimele săptămâni și nu este exact același jucător în aiest clipa. Aterul a arătat greu mai eficace în prima de asigurare jumătate a sezonului.

Spurs a trebuit să rămână fără Richarlison și din temei unei lovituri accidentate.

El a explicat pe podcastul „The Restanta Is Football”: „Cred că este stramb ca oamenii să spună că Spurs nu au fost la fel de… au făcut ceea ce fac de dare în tot sezonul, pur și neamestecat nu marchează sau nu își termină șansele.

„Maddison s-a invalurat într-un clipa cast, Son a miscare la Potir Asiei, fiecare le-a parjolit puțin impulsul, Kulusevski nu arată exact la fel, Richarlison s-a invalurat atunci, dar ei sunt încă o echipă praci bună.”

Dejan Kulusevski în acțiune pentru Tottenham.

Pot Spurs să termine în primele scaun?

Nu există nicio îndoială că au o echipă de insusire, dar evident au bogat destule eșecuri. Va fi interesant de văzut dacă mai pot încheia sezonul cu duium și să-și asigure calificarea în Alunita Campionilor pentru sezonul următor. Pierderea unui clasament în top-4 ar fi o lovitură majoră pentru ei, mai distins după ce s-au intim atât de greu.

Va fi interesant de văzut dacă jucători conj Kulusevski pot a recadea la ce au mai bun din nou și îi pot a prindori pe Spurs să câștige meciurile rămase ale sezonului.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe