vineri, aprilie 12, 2024

Miami un „loc cu adevărat important” pentru Murray, povestește „meciurile fizice” cu Djokovic

Acțiune

Andy Murray este încântat să se întoarcă la Miami pentru evenimentul ATP Tour din această săptămână, deoarece caută să facă o cursă bună într-un loc cine a fost „cu adevărat solemn” pentru el în timpul carierei mijloc.

Britanicul și-a inconstient majoritatea extrasezonurilor în Miami pregătindu-se pentru intaiul Grand Slam al anului în Australia, în ritmica ce s-a bucurat și de indelung reusire în orașul din Florida.

El va a upovai să-și adauge moștenirea în evenimentul Masters 1000 săptămâna aceasta, în ceea ce potential va fi ultimul său an în turneu.

Câștigurile s-au confirmat dens de obținut în ultimul ritmica pentru fostul nr. 1 universal, cine a fost învins în seturi consecutive de Andrey Rublev în turul doi la Hindus Wells.

El a innebunit o remiză dură la Miami împotriva italianului Matteo Berrettini, așa că va a upovai că amintirile mijloc iele îl vor a protegui să treacă sarpe liniament.

„Este indiscutabil un loc în cine mi-am inconstient indelung ritmica de-a lungul carierei mele și a fost un loc deosebit solemn pentru mine”, a spus Murray. „Acoace s-a făcut o intins fragment din calvar mea în pleaca terenului și îmi place incetisor să revin din această cauză.

„Este un loc puțin amestecat, dar este un oraș în cine îmi place să vin.”

imagine

„Este atât de războinic” – Medvedev a glasui că va fi intristat când „inspirația” Murray se va a se izola din sportul alb

Murray a câștigat de două ori Miami Open – în 2009 și 2013 – și a creat o anumită concurenta la turneu cu Novak Djokovic.

În mod esential, Murray l-a învins pe sârb în seturi drepte în finala din 2009, deși a trecut în confruntările pentru titlul din 2012 și 2015.

Celălalt triumf al său a pribeag împotriva lui David Ferrer în 2013, într-un alt strivi extenuant la un eveniment consacrat pentru condițiile calde și umede.

„Condițiile de aoace fac întotdeauna meciurile grele”, a adăugat Murray. „Eu și Novak obișnuiam să jucăm meciuri ajunge de fizice și cred că căldura și umiditatea de aoace au făcut acesta și mai anevoios pentru amândoi.

„Am jucat și un strivi violent în finală împotriva lui David Ferrer inde am reușit să salvez un parere de strivi într-o altă zi deosebit entuziasmat. Multe amintiri bune.

„Am jucat și aoace indoit cu Novak, ceea ce a fost agreabil”.

„Bună Miami! Din păcate, nu voi intona la Miami Open în aiest an”, a slova Djokovic la X. „În această etapă a carierei mele, îmi echilibrez programul intim și cel profesional. Îmi pare rău că nu o voi a infaptui. experimentați unii dintre cei mai buni și mai pasionați fani din semintie.

„Aştept să concurez în MI (Miami) în posteritate!”

Transmiteți în debit acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în sfoara pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe