vineri, aprilie 12, 2024

Meta vs Adobe Firefly 2 (funcții, prețuri și ieșiri comparate)

Acțiune

Midjourney și Dall-E au prins centrul atenției de când imaginile generate de AI au devenit o tendință. Cu toate acestea, și alți generatori de imagini AI contestă să fie în luminare reflectoarelor; luați, de model, instrumentele de provocare de imagini AI ale Razor și Adobe, pe fiecare le vom examinare în aiest articol de fond.

Suntem conștienți că Razor și Adobe sunt inca companii a largi și bine-cunoscute pentru ceea ce fac. Dar odată cu avansarea tehnologiei, ar fi ei lăsați în urmă în capcana către sistemele AI de avangardă? Vizibil, nu. De aceea și-au introdus propriile generatrice de imagini AI.

Acusi, să trecem la acesta și să vedem fiecare dintre ele este mai potrivită pentru nevoile dvs. specifice

Caracteristici

În ceea ce privește caracteristicile, site-ul web volnic al Razor, Imaginați-vă cu Razor AI, nu are foarte multe de oferit cu excepția — bineînțeles — a generatorului său de imagini. Pur și sadetica introduceți solicitarea, faceți terci Starni, așteptați, iar atunci aveți câteva variante de reprezentare în funcție de intrarea dvs. După aceea, puteți descărca rezultatul fiecare vă place. Mergeți să creați celalalt dacă doriți mai vartos.

Adobe Firefly 2 oferă un set indestulat de instrumente de individualizare fiecare vă prilejui să modificați rezultatul și să o adaptați mai corect preferințelor dvs. Inspre diferenta de Razor, vă oferă inspectare intre următoarelor:

  • raportul de chip
  • intensitatea vizuală
  • tip de conținut (foto sau artă)
  • setări pentru fotografii (pentru fotografii)
  • efecte
  • inspirat
  • compoziţie
  • vopsea și ton

Nu tocmai aceste lucruri, ci și Adobe Firefly vă prilejui să adăugați îndemnuri negative și folosiți a reprezentare de referință din galeria sa sau drept de pe dispozitivul dvs. Mai puține bătăi de cap în comparație cu alte generatrice de imagini AI, nu?

Când faceți terci pe o reprezentare, veți găsi un alt set de instrumente de publicare pe fiecare le puteți aplica pentru a a transforma în urmare rezultatul. De intocmai, puteți aplica imaginea selectată ca referință de sistem pentru noile variații de ieșire pe fiecare le veți starni. Odată ce sunteți de intelegere cu rezultatul, aveți opțiunea de a descărca sau scoate rezultatul în favorite.

Până actualmente, acestea sunt caracteristicile actuale ale Razor și Adobe Firefly 2 pe fiecare le putem a protocoli, deși cu siguranță sunt multe de așteptat când lansează o nouă varianta. Deocamdată, haideți să răspundem la una dintre întrebările pe fiecare le puteți cantari în gandire: Cât de accesibile sunt acestea pentru utilizatori?

Prețuri

Când vine conversatie de preț, vestea bună este că generatorul de imagini AI al Razor este gratis— fără facturare, fără subscriere, fără bani implicați. Știu că sună corect, dar știi că toate imaginile AI pe fiecare Razor le creează pentru a avea sunt simple fragmente de date din fotografii reale încărcate de oameni reali pe rețelele sociale?

De scarlatina, Razor a fost antrenat pe 1,1 miliarde de fotografii de pe Facebook și Instagram. Și de intrucat au apărut toate acele fotografii? Utilizatori — noi. Știu că aceasta ar a se cadea fi o revelație șocantă, dar este adevărat. Posibil de aceea nu observa niciun ban în schimbul utilizării fotografiilor reale ca set de date de antrenament.

Limpede dacă Razor este gratis, un alt treaba pe fiecare musai să-l știi este că în actu-alitate este practicabil cumva în SUA. Asadar, dacă nu sunteți din SUA, eventual fi indispensabil să utilizați un VPN și să vă conectați la un server din SUA, fiecare eventual să nu fie gratis. Pe de altă coasta, Adobe Firefly 2 oferă diferite planuri premium. Consultați prețurile și includerile pachetelor de mai jos.

Din ferice, există un ogor gratis. Asadar, aceasta este o mesaj bună dacă doriți să utilizați Firefly fără nicio taxă, intre diferenta de alte software-uri Adobe fiecare necesită de habitudine plată. Totuși, ține testea de creditele tale, deoarece primești cumva 25 pe lună dacă le folosești gratis. La fel și cu Razor, generațiile tale de imagini nu sunt nicicat nelimitate, așa că folosește-le cu înțelepciune.

Insusire ieșire

Acusi, aoace începe adevărata bătălie. Toate imaginile de pe partea stângă sunt făcute cu Razor, în ritmica ce cei de pe partea dreaptă sunt realizate cu Adobe Firefly 2. De intocmai, rețineți că nu am editat niciuna dintre ieșirile Adobe Firefly, asemenea încât comparația să rămână cât mai imparțială poate. Următoarele sunt ieșirile celor două generatrice de imagini AI folosind aceleași solicitări.

Obraz practic

Operativ: o fată de colegiu în uniformă școlară, lumină naturală, poza sinceră

Razor a urmat intreg solicitarea. Adobe Firefly a făcut-o și, cu toate acestea, masa pare foarte tânără ca și cum ar fi în treapta a cincea, mai degrabă decât colegiu. De intocmai, a trebuit să generez același grabnic de mai multe ori cu Adobe Firefly 2, deoarece mi-a dat cu încăpățânare poze cu fete pronuntare în uniformă zâmbind și privind la aparatul de pozat înainte să-mi dea acesta.

Această ieșire a Adobe Firefly prezintă încă o fată zâmbitoare, dar cel puțin a înțeles în sfârșit ce loial explicit este. Totuși, prefer în urmare rezultatul lui Razor, deoarece o coasta a părului fetei de la Adobe Firefly este foarte neclară când nu există nici măcar o catime mică de ceață pe fața ei, făcând părul să pară ca în orizont. Reflectarea luminii pe bărbie nu are nicio sursă aparentă.

Operativ: un tânăr cu părul zbarlit, cu dungi de lumină naturală fiecare îi accentuează ochii alune, vogă

La fel ca în intaiul grabnic, am bogat mai multe încercări încercând să obțin ceea ce aveam în gandire folosind Adobe Firefly 2. Am nebun o grămadă de rezultate fiecare nu se potriveau cu niciuna dintre descrierile din promptul meu, cu excepția subiectului (un bărbat) înainte Aveam ilustratie potrivita mai sus. Părul arată totuși frizat, iar dacă suntem atenți la stergere, vom a gini că nu este mare.

Ieșirea lui Razor, pe de altă coasta, este gata fotografic extraordinar, dar nu într-un mod sumar și arată cum arată de scarlatina părul zbarlit. Elucida naturală fiecare amplifică culoarea caldă a ochilor tufa confectiona, de intocmai, această ieșire una magnifică, deși unele șuvițe de păr mai necesită catva treaba. În afară de acesta, această producție Razor este bună pentru o revistă de copertă Vogue.

Operativ: o fată roșcată cu luminis albaștri și lentigo în câmpul de iarbă, ora de aur

După cum puteți a gini, masa din ieșirea Adobe Firefly 2 are luminis alune în loc de albaștri. Între ritmica, rezultatul lui Razor a făcut totul adevarat – roșcat, luminis albaștri, lentigo și detaliile de orizont.

CITIT  AI empatic: Transformarea sănătății mintale și nu numai cu inteligența emoțională

De intocmai, deși rezultatul Adobe Firefly arată mai fotorealist cu detalii mai incheiere, nu pacali întreaga esență a promptului. Mi-a dat o fată zâmbitoare (din nou) când nu am menționat niciun cuvânt fiecare se referă la acesta, în ritmica ce expresia fetei din producția lui Razor pare mai naturală, ceea ce este vartos mai gata de rezultatul pe fiecare îl urmăream.

Singurul treaba pe fiecare l-aș devia sau l-aș inlatura din ieșirea lui Razor dacă aș a se cadea este piercing-ul pe nas argintiu-albăstrui fiecare iese în mod neobisnuit în evidență ca un stick strălucitor pe tonul universal cordial al imaginii. Posibil aș depana și constitui irisului. În universal, această ieșire este un sărut al bucătarului.

Observații generale (ediția obraz)

O caracteristică extrem vizibilă a Adobe Firefly 2 este că are acesta sindromul zâmbetului când se ocupă de portrete. Are tendința de a a umfla emoția și expresia facială a subiectului modern (de multe ori) reflex în mod implicit, apoi când i se a revendica să genereze fotografii cu o persoană.

Acusi, poți explicit să te întorci la intaiul set de imagini de mai sus pentru a-l a gini singuratic. Iata cum zâmbesc toți? S-ar a se cadea să credeți că au fost cumva trei fotografii, dar consultați aiest alt articol de fond în fiecare am comparat rezultatele Adobe Firefly cu Midjourney. Pregătiți-vă, deoarece veți fi întâmpinat cu mai multe zâmbete de Adobe Firefly.

În ceea ce privește calitatea, imaginile lui Adobe Firefly 2 au rezoluții mai a largi și detalii mai incheiere fiecare le fac să pară ca și cum ar fi fost fotografiate de o cameră profesională, în ritmica ce imaginile lui Razor au a tarmuri mai moi și rezoluții reduse, dar nu neapărat slabe, cum ar fi fost făcute cumva cu un telefon mobiliar. și a încărcat fotografii în rețelele sociale. Ei corect, dacă știi, știi.

Peisagistica

Operativ: o expresie senină a unui câmp de floarea soarelui, braul-cerului pe cer

În ritmica ce ambele ieșiri captează liniștea vederii, ele arată, de intocmai, un consemnare evident că nu sunt fleac reale, decât realizate contrafacut. Ce vreau să spun este că au modele repetate sau obiecte fiecare arată ca și cum ar fi fost cumva replicate sau copiate-lipite. Vedeți cum floarea-soarelui lui Razor sunt toate în mod neobisnuit îndreptate intre cameră și pozițiile înclinate ale frunzelor în producția Adobe Firefly?

La prima de asigurare expresie, ieșirea Adobe Firefly pare mai fotorealistă datorită perspectivei, dar dacă vă uitați mai curtenitor, veți a percepe constitui excentrică a copacilor din orizont, făcându-i să apară ca tufișuri și unele probleme de randare. Totuși, este mai drept decât Razor în partea braul-cerului.

Operativ: expresie eterică intre aurorei boreale

Pasiv cât de maiestuoase sunt aceste fotografii, există cumva catva colo fiecare nu arată în regulă—da, reflexia. Zori boreală nu reflectă așa cum ar a se cere, după cum puteți a gini, mai deosebit în ieșirea Adobe Firefly. În ritmica ce Razor a reușit să o facă mai puțin evidentă, nu cred că niciunul dintre cei doi a descris în mod practic valoare absoluta în fiecare luminile interacționează cu mediul înconjurător.

Operativ: ceruri pastelate și copaci de sakura

Ambele ieșiri sunt iele. Ieșirea lui Razor arată ca o pictură digitală, în ritmica ce cea a lui Adobe Firefly arată ca una tradițională. Ambele emană, de intocmai, o atmosferă liniştită.

Putem fi cu toții de intelegere că Adobe Firefly a product un rezolvare dramatic, dar nu am trebuincios nicicat niciun combinatie; corp simplu de apă. Dacă vreau să analizez această ieșire, aș a glasui, de intocmai, că are o șansă mai genune de a fi semnalată ca reprezentare generată de AI din temei modelelor repetate din copaci, ceea ce eventual fi un dovada că a fost făcută cu AI.

Pe de altă coasta, producția lui Razor a fost mai simplă. Îmi arată ceea ce am vrut cumva să văd: ceruri pastelate și copaci Sakura. Nuanțele cerului sunt, de intocmai, mai punctuale, iar vederea este mai cinematografică. Singurul meteahna pe fiecare l-am găsit aoace este porțiunea turchez cinstit din partea de jos a imaginii, pe fiecare greu am putut-o recunoaste. Dar, în universal, arată ca catva ce l-aș agăța pe peretele dormitorului meu.

Observații generale (Ediția landsaft)

Când au fost dotate cu elemente fiecare pot fi pur și sadetica replicate, Razor și Adobe Firefly 2 au profitat fără cruțare de acesta. La fel ca și alți generatori de imagini AI tipice, acești doi au to-lerabil oarece de pe repercusiune replicărilor leneșe ale repetabil modele. Dar la ce ne putem aștepta? Acestea sunt AI și pentru acesta sunt menite: confectiona lucrurile mai ușor și mai iute.

De intocmai, le lipsea catva logică când vine conversatie de reflecții. Pasiv cât de uluitoare sunt vederile pe fiecare le-au generat, nu ar cantari semantica cumva dacă interacțiunile elementelor naturale nu ar fi ilustrate corespunzător.

Artă suprarealistă

Operativ: lumea într-o ceașcă de lupin, scaunas balene învârtindu-se deasupra ceașcă

În invidie celor două generatrice de imagini AI fiecare produc o capodoperă corect lucrată în chip suprarealist, dacă rămânem la grabnic, Adobe Firefly a fost cel fiecare a oferit o ieșire mai nuanțată. Diferența subtilă dintre rezultatele lui Razor și Adobe Firefly constă în suigeneris în delfinii ca elemente, pe fiecare știu că le puteți a glasui comparând cele două lucrări de artă.

Operativ: un landsaft manierat cu Plumb vazut pe cer, braul-cerului în formă de spirală, piramide pluta

Aceste rezultate sunt atrăgătoare vizual în moduri perfecte, dar din nou, le lipsesc câteva detalii. Parut, ceea ce vedem în intaiul ogor al producției Adobe Firefly sunt simple acoperișuri de turnuri în formă de piramide; singurul treaba suprarealist din această producție este fenomenul cautat de pe cer.

Razor a ilustrat o piramidă uriașă literală, altcum spus, în mijlocul orașului, fiecare se plasează cu un interj înaintea Adobe Firefly 2 în ceea ce privește acuratețea. Dar încă nu este intreg drept, deoarece a generat cumva o piramidă apoi când am specificat-o în mod evident în formă de complex și pentru că structurile clădirii sunt indeajuns de dezactivate – nu sugerează cu adevărat un decor suprarealist.

CITIT  AirLink XR60 cel mai mic router 5G robust din lume
Operativ: o pisică albă în tinuta spațial plutitor în spațiu, stele și galaxie albastra

Îmi pofta ambele rezultate loial în ceea ce privește stilul mestesugit și calitatea, în afară de faptul că particularnic îmi pofta pisicile. Ieșirea lui Razor arată ca un autocolant fiecare va arăta corect ca o intiparire pe un maiou, în ritmica ce rezultatul Adobe Firefly arată ca un poster drăguț fiecare merită un loc în casa mea.

În ceea ce privește acuratețea, aș a fixa Adobe Firefly 2 pentru capacitatea sa de a concepe detaliile pe fiecare le am în gandire, cu excepția faptului că partea „pluta” este mai subtilă în rezultatul lui Razor. Motivul pentru fiecare nu am deosebit Razor a fost că se pare că detaliile stimul sunt separate de restul elementelor prompte (stelele izolate de calfa ca și cum nu ar fi nicicat într-o singură reprezentare).

În aiest caz, se pare că Razor a tratat stele și galaxie albastra ca un fel de elemente separate, mai degrabă decât ca coasta a întregului conditie. Posibil de aceea arăta ca un autocolant, ca să nu mai vorbim de conturul alb mitocan. Totuși, așa cum am menționat, îmi pofta ambele ieșiri și aș a se cadea studia acesta o paritate dacă nu aș fi mai obiectiv superangular.

Observații generale (ediție de artă suprarealistă)

Deși nu există nicio problemă genune cu valoare absoluta în fiecare acești doi generatori de imagini AI s-au prins de suprarealism, ceea ce am observat este că Razor confectiona unele elemente specifice ale promptului să pară bizare. Dacă ați observat, de intocmai, a cam primenire aspectul veritabil al elementelor individuale (cum ar fi delfinii și clădirile) în încercarea de a confectiona conținutul universal să pară mai puțin aievea sau nu.

Totuși, acesta nu a fost eficace pentru mine, deoarece a făcut cumva delfinii să arate ca alte specii, mai degrabă decât ca făcând coasta dintr-o artă suprarealistă. Pe o notă pozitivă, atât Razor, cât și Adobe Firefly 2 au un stadiu surprinzator de creativitate.

Poza comercială

Operativ: o ședință foto de product cu o nevasta de pantofi sportul alb cu toc înalt

Pe lângă șireturile candid redate, veți a percepe că reflexia pantofilor roșii de la Adobe Firefly 2 nu se potrivește cu designul aievea al pantofilor. Dacă ai observat și tu, fundalul era estompat și lamurit neconstant. Mergând mai mult, nu am probleme cu perechea de pantofi ai lui Razor; are un chip sanatos – nu se întâmplă fleac cu adevărat neobisnuit colo.

Operativ: o poza comercială de ruj, poza în sistem șic

Ieșirile Razor și Adobe Firefly 2 sunt ambele modele excelente ale unui product de ruj. Cu toate acestea, capacul completat de ruj de la Adobe Firefly — din câte văd — nu va părea să se potrivească cu închiderea bazei pătrate a tubului său de ruj. Dar, în afară de acesta, această ieșire cu siguranță arată ca și cum ar aparține unei broșuri de frumusețe și cosmetică.

Operativ: o poza de product cu ciocolată, nebunie de aur, un ventuza cu alior, orizont stanjeniu

Din nou, ambele generatrice de imagini AI au făcut o treabă bună în aiest grabnic. Orisicare componenta menționat a fost colo și adevarat, după cum puteți a gini.

Dacă te uiți mai curtenitor, totuși, în afară de cuvintele fără semantica de pe cutia de ciocolată, vei a percepe și unele probleme de randare cu ieșirea lui Razor. Nu este explicit atât de rău, dar felul în fiecare a fost redat îl confectiona să pară extraordinar de generat de calculator electronic; pe concis, o lucru AI evidentă.

De ce spun așa? Are acea valoare superficială, în suigeneris cea exagerarea texturii acesta îl confectiona să pară nu aievea apoi când este examinat. Iata cumva cât de netede sunt suprafețele obiectelor. Marginile cutiei, plăcii și sticlei sunt, de intocmai, zdrențuite. Între ritmica, ieșirea Adobe Firefly pare mai autentică.

Observații generale (ediția de poza comercială)

Se părea că Razor a instrunat chibzuit atenție cuvintelor explicare „product” și „negustoresc” aoace, de aceea a generat machete de produse cu mărci de marcă pe ele, cum ar fi numele mărcii de pe cutia de ciocolată, gravare de pe suprafața rujului și sigla pe cordar pantofului. În invidie textelor aleatorii, aiest treaba arată înțelegerea mai largă de către Razor a scopului promptului.

Siglă

Operativ: un logo icon pentru o anturaj producătoare de mașini

Nu am cu adevărat fleac împotriva acestor rezultate – ambele sigle vor arăta cu siguranță corect pe un sistem de mașină modernă sau de epocă. Dar, pentru a fi adevarat, logo-ul lui Razor eventual fi bun cumva pentru prenume; nume de familie de mărci scurte.

Operativ: un logo frumos sadetica pentru o cafenea

Din nou, ambele generatrice de imagini AI au făcut o treabă bună în aceasta, explicit dacă Adobe Firefly 2 a bogat lipsa de câteva încercări suplimentare pentru a obține rezultatul său. Fără îndoială, simplitatea există, dar aș a alege pentru logo-ul Adobe Firefly pentru calitatea sa mai simplă (deoarece logo-ul Razor are calități fiecare îl fac să arate mai vartos ca teoretic); de intocmai, cumva o preferință personală!

Operativ: un logo minimalist pentru a rigla de îmbrăcăminte pentru femei

Știu că Razor nu este perfectă dacă ne uităm mai curtenitor la detaliile mijloc, dar este vartos mai gata de valoare absoluta în fiecare ar a se cere să arate un logo minimalist – elemente simple fiecare nu sunt fotografice.

Ieșirea Adobe Firefly nu este atât de rea, dar cu siguranță nu este bună pentru un logo. Iest treaba ar a se cadea ierta dacă a fost valoros într-un sistem de artă vectorială cu culori solide și contururi clare. De intocmai, ar arăta mai corect fără textul necitet de sub sigla duminica floriilor. În ceea ce privește plan de culori, ambele logo-uri oferă o senzație sofisticată și sunt potrivite pentru un cosar de îmbrăcăminte pentru femei de înaltă clasă.

La fel ca în ediția de poza comercială, Razor a luat în considerare contextul de afaceri prieten cu unele cuvinte explicare din grabnic – termenul „anturaj” din intaiul grabnic de logo, de model. Vertical continuare, a poziționat inventiv inițialele mărcii fictive DLHLrceea ce a făcut-o să pară ca o coasta a logo-ului în formă de mașină.

CITIT  De la diapozitive statice la discursuri inteligente: creșterea prezentărilor bazate pe inteligență artificială

În ceea ce privește Adobe Firefly 2, dacă sunt loial, din noua ignorat contextul universal al prompturilor la început înainte de a a face indeajuns de corect și adecvate din interj de expresie contextual liliputan. Asadar, primele rezultate au fost literalmente pline de culori și detalii, fiecare erau indeajuns de dimpotriva stilului de logo-uri pe fiecare i-am trebuincios să le genereze. Erau totuși artistici, dar totuși, pur și sadetica nu erau potriviți.

Nonfigurativ

Operativ: o reprezentare abstractă a infinitului

O simbol excelentă a infinitului pentru ambele, dar dacă vreau să subliniez mai vartos semnificația reală a infinitului, văd mai corect calitățile în durere lui Adobe Firefly – se a creste în toate direcțiile (conj cerul nesfârșit), delimitând faptura sa nemărginită, în ritmica ce infinitul în ilustrația lui Razor este cumva unidirecțională, arătând o limită în marire. Fără să merg mai adânc, aș a glasui că cinevasi este la fel de zdravan ca celălalt.

Operativ: o reprezentare abstractă a euforiei

Acestea sunt reprezentări perfecte ale euforiei – colorate, vibrante, intense și explozive. Atât Razor, cât și Adobe Firefly 2 și-au arătat abilitățile de a înțelege relația dintre culori și forme cu emoția dată, așa că le dau ambelor două degete în sus.

Operativ: o reprezentare abstractă a înțelepciunii

Nu am fleac împotriva acestor rezultate dacă vorbim cumva de atractivitatea vizuală. Sunt atât superbi, cât și izbitori în felul lor și, în cele din urmă, creativi când vine conversatie de interpretarea aceluiași notiune.

Cu toate acestea, producția lui Razor înclină oarece intre simbolism (folosind în mod cinstit o bufniță cu o epistola ca calfa), deși încă are elemente abstracte vizibile. Adobe Firefly 2, pe de altă coasta, a înțeles gestatie și a luat în considerare compozițiile abstracte, oferindu-ne o simbol mai profundă a înțelepciunii.

Aș a se cadea recunoaște totuși lanterna, dar totuși, valoare absoluta în fiecare se confectiona este mai puțin drept, iar rezultatul sfarsit este mai teoretic decât cel al lui Razor.

Observații generale (ediție abstractă)

Tot ce pot a glasui este că ambele generatrice de imagini AI sunt alegeri la fel de bune dacă țintiți cumva creativitatea folosind AI. Amandoi sunt gata genii în propriile lor interpretări ale diferitelor concepte abstracte, așa că felicitări pentru Razor și Adobe Firefly 2 pentru această ediție promptă.

Solicitări de conditie inlaturare

Operativ: un camera de culcare ponosit, doldora de stiup, pânze, mucegaiuri, viță de vie și copaci fiecare cresc înăuntru, plasat în viitorul unei lumi suprima în fiecare umanitatea nu mai există, câteva tatuaj de viață cu o mie de ani în urmă, vopsele de pereți alb-galbui decojite, păduri sparte de ritmica, lumină naturală, paletă caldă, tihna subliminală sugerând o liniște perenă, un patos de nostalgie

Obrazalnic, găsesc ieșirea lui Razor mai bântuitor de frumoasă, dar dacă luăm în considerare acuratețea bazată pe grabnic, rezultatul Adobe Firefly 2 este mai nuanțat. Pânzele de păianjen și faptura fiecare se contraveni sunt vartos mai vizibile în producția Adobe Firefly decât în ​​Razor și, într-un fel, Adobe Firefly păstrează căldura subtilă a ambianței decorului.

Operativ: o poza polaroid a unui torsatura cu trei niveluri, cu detalii complicate de țevi și flori roz făcute cu ganache asupra bazei de fondant alb, bile de ciocolată albă, bastoane de bomboane și căpșuni rectiliniu decorațiuni, două pahare de șampanie și câteva casete pe nein-semnat, Fundaluri de perdele cu lumini, sistem retro, valoare granulată, filmate în anii 1980

Niciuna dintre acestea două nu arată drept ca o poza Polaroid, dar cel puțin Razor are un pic de o senzație vintage. Dacă luăm în considerare caracterul intreg al elementelor, putem fi de intelegere că și Razor a fost cea mai ascultătoare, deși există unele probleme de inapoiere, în suigeneris cu bastoanele de bomboane.

Între ritmica, m-am cam zbuciumat să obțin Adobe Firefly 2 să genereze rezultatul pentru aiest grabnic (până la punctul în fiecare am gust de torsatura) fără a-mi da per-manent probleme majore cu el; cu incarcat mi-a dat ieșiri fiecare aveau bastoane de bomboane sau casete și dacă ar cantari, ar a neglija alte elemente prompte. Adobe Firefly 2 era ca o găleată cu găuri; i-au tot lipsit unele detalii.

În mod hazliu, deși a ignorat cu insistență mențiunea mea catre casetele, Adobe Firefly 2 mi-a oferit o ieșire cu o felie de torsatura (cea pe fiecare am folosit-o mai sus). A vedea-mă, a fost inca cel mai vartos conformă și cel mai pudic dintre toate rezultatele pe fiecare le-a generat. A fost pentru a a precumpani absenta casetelor din reprezentare?

De intocmai, nici măcar nu a depus silinta pentru a constitui un sistem incalcit pe torsatura, în invidie faptului că este cinevasi dintre detaliile principale de protectie ale promptului; au fost cumva niște picături, ca să nu mai spun că nici măcar nu a fost îngrijit. În ritmica ce randarea generală este mai curată decât cea a lui Razor, este indiscutabil că Razor este mai curtenitor când vine conversatie de detalii.

Operativ: un tânăr obișnuit, naucit și naucit, având o întâlnire cu o zână tânără radiantă într-o pădure mistică luminată de lună, flori bioluminiscente, globuri și fluturi în jur, fictiune, sistem anime

Acusi trecem la repriza finală, fiecare crezi că este câștigătorul? Știu că ambele ieșiri au ceea ce este indispensabil, dar mai întâi, acordați atenție detaliilor.

Aceste imagini nu sunt nicicat gata de un anime, ceea ce arată evident că amandoi generatori de imagini AI au pierdut ultimul amanunt de protectie al promptului. Dar ați văzut aripile din partea stângă a tânărului în producția Adobe Firefly? De intocmai, în loc să pară naucit și naucit, bărbatul părea mai degrabă că confectiona muțe în fața zânei, ceea ce mi se pare derizoriu.

Pe lângă aripi și față, mâinile lor nu sunt redate adevarat. Pe de altă coasta, Adobe Firefly a instrunat atenție flori ca detalii de protectie mai corect decât a făcut Razor. Nu există totuși o genune problemă cu Razor – cumva câteva în redarea umărului stâng al zânei.

Fața bărbatului din producția lui Razor – deși nu arată cu punctualitate o fizionomie uluită și uluită – este mai potrivită și pentru contextul promptului. Și știu, ești de intelegere că aiest treaba este eventual mai pudic decât un om fiecare confectiona chipuri cu o zână.

Observații generale (ediția cu instrucțiuni de conditie înalt)

Am observat (nu cumva în această ediție promptă) că Razor a fost mai drept când vine conversatie de caracteristicile specifice ale oamenilor ca componenta al promptului. Pe de altă coasta, Adobe Firefly 2 a reușit să acorde mai multă atenție detaliilor individuale de protectie ale promptului apoi când se ocupă de locuri sau setări.

Gânduri finale

Dacă luăm în considerare cumva caracteristicile și resursele bogate, nu există nicio îndoială că aș a alege pentru Adobe Firefly 2. Având în expresie instrumentele mijloc de individualizare și publicare, vă oferă, indiscutabil, mai multă fermitate și inspectare intre ieșirilor. Ista este, de intocmai, generatorul meu de imagini AI când vine conversatie de accesibilitate ușoară. S-ar a se cadea să vă întrebați, Adobe Firefly nu este în întregime gratis, așa că de ce nu Razor?

Ei corect, Razor este gratis, dar vartos mai multă bătaie de cap, vorbind din experiența mea. Nu tocmai că este devreme inapt în iesi SUA, dar și extremitate sa de autoritate nu este definită evident în nicio sursă online (cel puțin, în momentul în fiecare am investigat), așa că s-ar a se cadea la fel de corect să întâmpinați o problemă în fiecare naprasnic nu veți fi competent să genereze imagini în 24 de ore.

În cele din urmă, în ceea ce privește calitatea și acuratețea ieșirii, Razor a reușit indeajuns de vartos mai corect, în invidie lipsei parametrilor de inspectare (eventual că faptura setului său de date de antrenament joacă un rol solemnel aoace). A instrunat o genune atenție detaliilor de susținere ale îndemnurilor, în suigeneris în nuanțele expresiilor umane.

Așadar, revenim la întrebarea: fiecare generator de imagini AI este mai bun? Ei corect, răspunsul a atarna de preferințele și situația ta. Dacă locuiți în SUA sau prețuiți acuratețea mai vartos decât fiecare altceva, încercați Razor. Dar dacă doriți un inspectare mai bun și sunteți dispus să plătiți pentru mai multe avantaje, alegeți Adobe Firefly 2.

Ai lipsa de mai multe informații pentru a lua o nestramutare? Consultați recenzia noastră completă Razor și Adobe Firefly 2 pentru a a transpira mai multe.

(eticheteToTranslate)#Adobe Firefly 2

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe