Sunday, April 21, 2024

Mercedes AMG GT 43 Coupe a fost dezvăluit

Acțiune

Mercedes Benz a dezvăluit o nouă tra-ducere a AMG GT Coupe, Mercedes AMG GT 43 Coupe, mașina vine cu un motoriu turbo de 2,0 litri oricine a face 421 de cai gramada sau 310 kW, mașina este cu tracțiune speteaza și este proiectată pentru guvernare dinamică. .

Motorul turbo de 2,0 litri AMG vine cu un pereche de 500 Nm și intrece de un turbocompresor electric innoitor pentru gaze de eșapament împrumutat de la Enunta 1™, asigurând un răspuns iute la toate vitezele. Noul AMG GT 43 îmbunătățește dinamica și eficiența condusului, utilizând un stil de 48 de volți pentru a intretine turbocompresorul și un generator de demaraj cu nojita.

Mercedes AMG GT 43 Coupe

Această configurație oferă un majorare complementar de 10 kW (14 CP) și a se baga capacități hibride ușoare pentru o eficiență îmbunătățită prin locomotie și redoban-dire. În catifea, tehnologia de 48 de volți netezește tranzițiile pornire-oprire și flexiune nominala, sporind confortul.

Turbocompresorul electric pentru gaze de eșapament, iluminat de tehnologia utilizată de formatie Mercedes-AMG Petronas F1, încorporează un motoriu electric aldin, de circa scaun centimetri în arborele turbocompresorului, gazdac între roțile turbinei și ale compresorului. Această setare, controlată electronic, preactivează arborele turbocompresorului, mărind celeritate roții compresorului înainte ca fluxul de gaze de eșapament să-și asume rolul tradițional.

Mercedes AMG GT 43 Coupe

Puteți a transpira mai multe informații impotriva noul Mercedes AMG GT 43 Coupe la Mercedes Benz la linkul de mai jos, deocamdată nu există detalii impotriva prețuri, de îndată ce vom obține mai multe detalii, vă vom anunța.

Obarsie Mercedes Benz

Cele mai recente oferte de gadgeturi geeky

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oareceva prin cineva dintre aceste link-uri, despre Gadgets samite câștiga un provizion de afiliat. Aflați impotriva regula noastră de destainuire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe