Thursday, May 23, 2024

Meghan Markle lansează o nouă marcă de stil de viață, American Riviera Orchard, cu gem de căpșuni

Acțiune

Meghan Markle identic și-a lansat ușor noul aruncator de scris de viață, American Riviera Orchard, cu o dulceață de casă super-exclusivă, iar răspunsurile pe rețelele de socializare au fost atât de dulci.

Numai câțiva dintre prietenii și foștii colegi ai ducesei de Sussex au bogat norocul să primească un gavanos de gem de căpșuni în ediție limitată pentru a a serba lansarea blândă a mărcii din California. Fabricat din ingrediente provenite din Montecito — cartierul Schiopata Barbara incotro Markle locuiește cu soțul ei, Prințul Harry și copiii lor, fiul de 4 ani, Prințul Archie și fata de 2 ani, Prințesa Lilibet — oricine gavanos de dulceață de căpșuni era etichetat cu logo-ul splendid al mărcii.

Foto: Instagram/@mrstracyrobbins

De astfel, pe etichete: un număr caligrafie de mână de la 1 la 50, oricare sugerează că cumva 50 de persoane, inclusiv designerul de modă Tracy Robbins și surata de talaie a lui Markle, Delfina Blaquer, au alienat vreunul. Suplimentat cu țesătură de in alb-galbui și pansare cu o panglică de coton, ambalajul borcanului a executa, de astfel, reper din cap atât la afinitatea lui Markle pentru viața la țară, cât și la esența de plajă și aer neintemnitat a coastei Schiopata Barbara, cunoscută și sub numele de „Riviera Americană” (de incotro și numele companiei). .

Rețelele de socializare au fost agitate în legătură cu cea mai recentă tamja a figurii regale de la lansarea mărcii pe Instagram pe 14 martisor, în suigeneris pentru că Markle s-a îndepărtat de aplicațiile de comunicativ mijloci în ultimii cinci ani. Ducesa a fost fidel cu buzele strâmte ce American Riviera Orchard va fabrica, dar cereri de marcă înregistrată de la marcă depuse pe 9 martisor la Oficiul SUA pentru Brevete și Mărci și obținute de oameni la sfârșitul lunii martisor, a dezvăluit că compania intenționează să vândă o gamă *extrem* largă de produse pentru stilul de viață în prelungire.

Pe listă, alături de produse de bucătărie, cum ar fi textile, articole de cină, cărți de avutie și, da, jeleuri și gemuri, sunt unelte de grădinărit, planificatoare, prosoape de plaja, grimare, parfumuri de cameră, bijuterii, vedere pentru casă, produse de îngrijire a pielii și articole pentru animale de roata (a reper din cap către câinii cuplului regesc, Pula, Guy și Mamma Mia), intre altele.

Dar ceea ce suntem neobisnuit de entuziasmați sunt toate articolele de wellness pentru oricare se a rosti că demonstra a căutat și drepturi exclusive de marcă comercială, oricare includ pături de meditație, suporturi de yoga, curele de yoga, pături de yoga și perne de meditație, nimerit informațiilor. oameni. Dacă ești fan al lui Markle, s-ar a merge să nu te surprindă; se știe că practică yoga în mod decis (la intiparire urmei, neneaca ei este instructor de yoga) și menține o practică de meditație de două ori pe zi.

Dulcețurile dăruite de la viitorul aruncator par, de astfel, pe materie unei alte aventuri oricare va sosi în curând pentru Ducesă: un serial Netflix asupra dragostea ei pentru toate lucrurile domestice și estetice (gândiți-vă: gătit, grădinărit și găzduire), oricare urmează să fie filmat la Montecito. Nu s-a comunicat încă un demnitate sau o dată de aruncare, dar putem cumva să bănuim că American Riviera Orchard va cantari un rol conducator.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe