Sunday, April 21, 2024

McNulty preia conducerea în timp ce Emiratele Arabe Unite câștigă TTT, Evenepoel și Roglic împiedicați de ploaie

Acțiune

UAE Echipa Emirates a abătut precipitațiile târzii, în ritmica ce au prins intaiul loc în cronometrul pe echipe din faza a 3-a de la Paris-Niza, Brandon McNulty confiscându-și tricoul de fruntas.

Soudal-QuickStep de la Remco Evenepoel a condus la punctul de supraveghere tranzitoriu din vârful Cote de Jussy, dar ploaia le-a împiedicat încărcarea, când au dispărut pentru a a gata cu 22 de secunde pe locul scaun pe traseul unduios de 26,9 km Auxerre.

Primoz Roglic are de compensat un pierdere și mai noian după ce team sa Bora-Hansgrohe a fost redusă la abia trei cicliști pentru a doua jumătate a cursei, dezavantajul lor numericesc și vremea contribuind la un loc pe locul 11, cu 54 de secunde mai jos.

Emiratele Arabe Unite au ametit a rigla cu scaun cicliști – McNulty, Finn Fisher-Black, Joao Almeida și Jay Vine – când au izbitor 31’23”. Jayco-AlUla (+15”) și EF Education-EasyPost (+20”) au inconjurator, de astfel, vremea cea mai urâtă pentru a a gata pe locul al doilea și al treilea.

„Îmi place această disciplină și știam că suntem o echipă puternică cine intră în ea”, a spus Vine. „Toată lumea este buget de bună la TT-urile din această echipă, așa că știam că am bogat o șansă bună la reusita. Am fost norocoși să avem și moment buget de bună, așa că să avem o asadar de reusita este tare, tare vartos.

„Nu am de gând să mint și să spun că nu a făcut o diferență. A sosire ploaia și noi am sosire intocmai înaintea ei și, cu siguranță, a fost prielnic pentru noi.”

McNulty a domni clasamentul comun cu același ritmica cu coechipierii Fisher-Black, Almeida și Vine. Evenepoel este cu 18 secunde înapoi pe locul opt, cu Roglic cu 54 de secunde pe locul 28.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe