Sunday, April 21, 2024

McLaren și Bowers & Wilkins aduc un avantaj mai sportiv boxei wireless Zeppelin

AcțiuneMcLaren și Bowers & Wilkins au un parteneriat de lungă durată cine acusi a dus la o conlucrare unică cu noul Ediția Dirijabil McLaren.

După căștile Px8 McLaren Edition, Bowers & Wilkins a creat o tra-ducere anumit concepută a difuzorului său wireless Dirijabil, având un definitivare Galvanic Gri și un naramzat lege McLaren Papaya.

B&W McLaren Ediția a 60-aVersiunea de producție limitată a lui Bowers & Wilkins a Dirijabil a fost creată pentru a sărbători cea de-a 60-a praznuiala a Moștenirea McLaren și a lui Bruce McLaren. Cumva șaizeci de piese ale ediției Dirijabil McLaren 60th Anniversary Edition vor fi produse.

Această tra-ducere în ediție limitată prezintă culori inspirate de modele de curse, inclusiv un definitivare naramzat împreună cu un Speedy Apterix pe spatele produsului, cine a pricinui un glorie viziunii de pionierat a lui Bruce McLaren. Cele șaizeci de modele în ediție limitată sunt disponibile doar de la reprezentanțele McLaren selectate din întreaga neam. Aspectul este cu siguranță tipator și îi conferă un alt cerere în anumit cu nuanța de vopsea.

B&W McLaren Ediția a 60-aFiind un difuzor dibaci wireless pentru era de streaming, Dirijabil vine cu ansambluri de difuzoare stânga și dreapta în jurul unui subwoofer medial puzderie, toate alimentate de 240 W de potentare.

Alături de Dirijabil McLaren Edition, Bowers & Wilkins a introdus atât capacitatea wireless pentru mai multe camere, cât și noi servicii de streaming de muzică prin aplicația Music App. Noul chip, împreună cu toate Dirijabil-urile compatibile, are potrivire cu mai multe încăperi atât cu Panoptic 3, cât și cu portofoliul de boxe wireless Formation. Aceasta înseamnă că utilizatorii Bowers & Wilkins se pot conecta și a se structura sistemul lor de difuzoare fără fir de acasă, toate controlate prin aplicația Bowers & Wilkins Music.

B&W McLaren Ediția a 60-aCel mai actual, stempel britanică audio a cultivat și la sistemul audio al lui 750S McLaren cine este și noul supercar.

„După succesul căștilor Px8 McLaren Edition, suntem încântați să dezvăluim următoarea destin a parteneriatului nostru cu Bowers & Wilkins – noul difuzor wireless Dirijabil McLaren Edition. Ambele mărci împărtășesc un asigurare necruțător de a depăși granițele, fie că este flecar de inginerie masina sau de excelență audio. Asasi, fanii ambelor mărci pot a spori renumita experiență audio de la mașinile noastre până acasă.” – George Biggs, director de vânzări și marketing, McLaren Automotive

B&W McLaren Ediția a 60-a„Sunt încântat să vă prezint cea mai recentă adăugare la portofoliul nostru de produse în detenta crescut în conlucrare cu partenerii noștri de la McLaren Automotive. Ediția Dirijabil McLaren se alătură ediției de puzderie reusita Px8 McLaren, creând o gamă de produse wireless solitar, atrăgătoare și inovatoare, cine sunt adevarat că va găsi cumpărători dornici atât intre fanii McLaren, cât și intre fanii Bowers & Wilkins deopotrivă.” – Dan Shepherd, VP Licențiere și Parteneriate, Bowers & Wilkins

Ediția Dirijabil McLaren este disponibilă începând cu 11 brumar pe site-ul web Bowers & Wilkins și pe anumite comercianți cu amănuntul la 799 GBP/899 EUR/899 USD, în rodul-pamantului ce modelul ediție limitată pentru 60 de ani este vacant de la anumite magazine. McLaren dealeri.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe