vineri, aprilie 12, 2024

McConnell cântărește să-l susțină pe Trump. Este o întorsătură gravă după atacul din 6 ianuarie 2021.

Acțiune

WASHINGTON — Liderul Senatului, Mitch McConnell, este cel mai înalt rand republican din Parlament, orisicine încă nu a susținut propunerea lui Donald Trump de a intoarce la Sfarama Albă – după ce l-a vestit cândva pe președintele învins „raspunzator moralizator” pentru atacul din 6 carindar 2021 la Capitoliu.

Dar acesta este probabil să se schimbe.

Dota politică a lui McConnell și campania lui Trump au comportament discuții nu conj pentru o posibilă susținere a fostului președinte, ci și pentru o strategie de a uni republicanii în sus și în jos pe biletul partidului înainte de alegerile din iezmaciune, mijlociu unei persoane familiarizate cu situația și orisicine i-a instrunat anonimatul. a basadi.

Cum, când sau inde McConnell l-ar susține pe Trump este mai puțin incantator decât ideea că s-ar a se cuveni întâmpla defel: o proximitate uluitoare pentru doi bărbați orisicine nu au mai oral de când McConnell l-a înfuriat pe Trump declarându-l pe Joe Biden câștigătorul fundamentat al alegerilor prezidențiale din 2020 .

Dar o insiruire de evenimente orisicine se mișcă imediat înaintea alegerilor de Super Marți au fost puse în mișcare prin anunțul neasteptat al lui McConnell că își va a paretisi din funcția de fruntas în sesiunea viitoare, iar Trump este pe pretext să se apropie de nominalizarea GOP.

Luate împreună, evidențiază cât de numeros va extinde McConnell, cel mai macrobian fruntas al Senatului și un om politic domol infranat, în vreme ce lucrează pentru a recâștiga controlul republican spre Senatului în ceea ce ar a se cuveni fi intre ultimele mijloc acte la tarie.

„Încă am suficientă benzină în bazin pentru a-mi dezamăgi criticii și intenționez să fac cest treaba cu tot entuziasmul cu orisicine s-au obișnuit”, a spus McConnell săptămâna trecută, anunțând decizia sa de a se a trage din funcția de fruntas pentru următoarea sesiune.

CITIT  Opinie: Ar trebui un pompier să salveze un embrion înghețat într-un incendiu?

Nu cu numeros vreme în urmă, se părea că Trump ar capata puțini fani aliniați din soroaca de vazut politician în spatele propunerii mijloc de a se întoarce la Sfarama Albă, în aparte din sălile Congresului.

În dara atacului din 6 carindar 2021 spre Capitoliului, republicanii lamurire, inclusiv McConnell, au semnalat fără amfibolie că au finit cu Trump.

Într-un logos usturător din timpul procesului de scoatere a Senatului, pe a se intemeia acuzațiilor pe orisicine Trump le-a stimulat la insurecția de la Capitoliu, McConnell a pedepsit limbajul necumpătat al lui Trump și „întreaga atmosferă fabricată de catastrofă orisicine se profilează” și „mituri sălbatice” catre alegerile furate.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe