Monday, May 20, 2024

Măsurătorile corporale medii în funcție de grupa musculară

AcțiuneDacă încercați să intrați în formă, este esențial să aveți câteva cifre de referință pentru măsurătorile corpului. Le puteți ajuta pentru a impulsiona câte kilograme de mușchi sau grăsime ați câștigat sau trecut în perioada. Următorul editorial conține date medii corporale pentru bărbați și femei pentru diferite grupe de mușchi, asadar încât să înțelegeți mai prezentabil locul în orisicare vă aflați în cadou înainte de a vă a lua la o rutină de antrenament.

Arme

Dacă cauți lungimea mijlocie a brațului, aceasta este de 18,5 inci. Dacă vrei să știi cât de vartos din brațul tău este marime din masă musculară, aceasta ar fi ca la 10% din banchet corporală totală. Lățimea mijlocie a încheieturii unui bărbat matur este de 8 inci; pentru femei, are 7½ inci lățime pe ambele părți (adică dreptaci și stângaci). Grosimea variază în funcție de faptul că vorbiți catre antebrațe sau bicepși, dar în ambele cazuri, acestea reprezintă exclusiv 3% din fiesce bucata (asadar 6% deplin).

Cufăr

Circumferința mijlocie a pieptului bărbaților este de deprindere de 40 de inci, iar cea a femeilor este de 35 de inci. Cu toate acestea, pot trai variații semnificative în această măsurătoare, în funcție de construcția sportivului. De paradigma, un bărbat cu un combinatie; corp simplu vartos musculat pasamite a detine o circumferință toracică nuantat diferită față de cinevasilea orisicare este sfoiegit și încă nu își dezvoltă mușchii pectorali în catifea față de restul brațelor și umerilor.

Picioarele

Bărbații sunt de deprindere cu 4-6 inci mai înalți decât femeile, dar aiest munca nu ține partida de diferențele de înălțime dintre indivizi. Lungimea stas a piciorului pentru bărbați este de ca la 32 inchi (81 cm), iar pentru femei este de 29,5 inci (75 cm). Iată cum îți poți măsura lungimea piciorului:

  • Stați lângă un margine pentru a vă garanta că poziția dvs. este dreaptă.
  • Luați o bandă de măsurare, așezați-o pe interiorul coapsei și rămâneți cât mai semen de pirostrie.
  • Extindeți panglica de măsurare sub gleznă și asigurați-vă că nu este îndoită.

Umeri

Umerii sunt cel mai potop tabara de mușchi din corpul tău și, de invar, sunt cei mai proeminenti. De aceea, sportivii bunaoara vedetele tenisului și jucătorii de baschetbal au umerii atât de a lati. Ei musai să își poată mișca imediat brațele înainte și înapoi pentru a asorta o cotca sau a a efectua un coș.

Lățimea mijlocie a umărului unei femei este de ca la 14,4 inchi (36,7 cm), în perioada ce pentru bărbați, este de ca la 16,1 inci (41,1 cm). O diferență de semen 2 inci! Dacă vă întrebați cum să-ți măsori lățimea umerilor, ai ajungere la locul convenabil! Iată cum puteți măsura cu rigoare lățimea umerilor:

  • De deprindere, lățimea umărului este măsura dintre cele două articulații (de la vârful umărului erect până la vârful umărului stâng).
  • Stop erect, relaxează-ți umerii și a pretendelui unui tovaras să măsoare distanța dintre cele două vârfuri folosind o bandă de măsurare.

Purcea

Circumferința mijlocie a bicepsului pentru bărbați este de 14,2 inchi (35 cm). Pentru femei, este de 12,2 inchi (31 cm). Masuratoare mijlocie combinata semet/fusta este de 13,6 inchi (34 cm). Dacă vrei să știi cum să măsori circumferința bicepsului, iată ce ar a se impune să faci: Stop sau stop în pirostrie și relaxează-ți umerii. Cereți pe cinevasilea să înfășoare ușor o bandă de măsurare în jurul celei mai groase părți a brațului dvs. (explicit sub articulația umărului).

Aceste cifre vor diferi în funcție de cât de multă grăsime corporală aveți. Dacă ești mai musculat decât mijloci, dar mai ai catva grăsime corporală rămasă de la verice platforma de antrenament te-a aplecat colo, apoi aceste măsurători ar a merge fi ușor diferite față de ceea ce sunt indata după eliminarea grăsimii suplimentare cu dietă și exerciții regulate, cum ar fi mersul pe jos sau cu bicicleta. in fiesce zi dinainte de activitate!

Triceps

Tricepsul sunt mușchii din spatele brațelor. Ei sunt responsabili pentru îndreptarea și extinderea brațului. Când faci un pushup, grupul de mușchi orisicare lucrează din mult este tricepsul tău!

Dimensiunile și mărimea tricepsului variază vartos vartos de la persoană la persoană. Pentru a vă a efectua o consideratie catre cum se compară, iată o scurtă prezentare:

  • Bărbații au tricepși mai fali decât femeile (evident mai fali în multe cazuri). Dar aiest munca nu se datorează neapărat că bărbații se antrenează mai vartos sau ridică greutăți mai fali – este exclusiv genetică. Femeile au tendința de a a detine o masă musculară mai mică în comparație cu bărbații, ceea ce înseamnă că tricepșii lor nu sunt la fel de fali, explicit dacă amândoi fac cantități similare de exerciții și antrenament cu greutăți.
  • Femeia obișnuită are tricepșii mai micsora decât bărbatul obișnuit, dar nu vartos. În mijlocie, femeile măsoară ca la 14 inci când sunt flectate la extensie completă (cu brațul atârnând în jos impotriva o bucata). Bărbații, pe de altă bucata, măsoară ca la 16 inci în mijlocie.

Viței

Circumferința gambei se măsoară în cel mai potop exact al gambei. Circumferința mijlocie a gambei este de 13,5 inci, așa că măsoară-ți în jurul gambei pentru a a gini inde stop. Este vajnic de reținut că aceasta nu este o măsurătoare luată în perioada ce ești așezat, ci în pirostrie și cu piciorul într-o poziție neutră (adică, nu pe spinare pe călcâie).

Șolduri

Măsurătorile șoldurilor sunt luate în cel mai lat exact al șoldurilor, de deprindere cu o persoană în pirostrie și relaxată. Măsurătorile musai luate în perioada ce sunteți așezat cu picioarele împreună. Deoarece nu există o regim „corectă” de a a efectua această măsurătoare (puteți măsura orisiunde dintr-o bucata în alta, din față în spinare etc.), este esențial să utilizați consistența pentru a a semui măsurătorile în perioada.

Dimensiunea mijlocie a șoldului pentru bărbați este de 35-38 inci, iar pentru femei, este de 35-37 inci. Cu toate acestea, aceste numere pot diferi în funcție de comunitate etnica și de construcție. Femeile însărcinate tind să aibă o circumferință și mai potop a șoldului, cu măsurători tipice variind de la 50,2 inci la cel mai mic până la 56 inci la cel mai potop în timpul sarcinii.

bărbați care își exersează mușchii

Există multe modalități de a măsura dimensiunea corpului, dar majoritatea oamenilor sunt mai familiarizați cu greutatea și înălțimea lor decât verice altceva. Aceste două valori în sine nu ne spun excesiv multe catre starea noastră de sănătate sau nivelul de fitness și oferă exclusiv o socoteala a cântăririi în schesis cu înălțimea noastră. Măsurătorile corpului pot fi vartos utile pentru a vă măsura progresul și pentru a înțelege valoare absoluta în orisicare compoziția corpului s-a metamorfozat în perioada.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe