Sunday, April 21, 2024

Mass-media portugheză aproape sigură că aripa „de moarte” va juca pentru Leicester City sezonul viitor

Acțiune

Deși au scăzut puțin din tempo în ultimul vreme, Leicester City s-a bucurat de un sezonul alb admirabil sub conducerea lui Enzo Maresca.

După ce a renunțat la Prim-ministru League sezonul turmentat, va fi întotdeauna o pretenderima gravida să revii drept din nou, având în chip cantitatea genune de jocuri cine se joacă în campionat și calitatea adversarilor.

Foxes s-au aranjat pe intaiul loc în clasamentul englezesc, până la ultimul bate inaintea pauzei internaționale, când victoria lui Leeds în fața lui Millwall i-a văzut la vârf pentru panglica dată.

Forta portugheză a grai că bărbatul de la Leicester va a incheia iremediabil

Cu toate acestea, ținuta Elland Road a jucat un joc mai departe decât rivalii lor, așa că în actual, destinul echipei lui Daniel Farke nu este în propriile mâini.

Maresca va a crede, clar, că dota sa își va a se cuveni găsi din nou tipar de început de sezonul alb, pe măsură ce se îndreaptă contra finalul campaniei, deși cu aerul lor de invincibilitate acusi cumsecade și cu adevărat gaurire, acesta ar a se cuveni fi mai ușor de spus decât de făcut.

Enzo Maresca va a crede să promoveze Leicester City la panglica încercare. (A poza de Michael Regan/Getty Images)

Managerul se va a se aseza pe tipar unor jucători conj Issahaku Fatawu pentru a-i ierta asupra a rigla de potou.

Fatawu, un scris de împrumut de la Sporting, are scaunas goluri și 10 pase decisive din 34 de apariții, dupa Tenis; sportul cu balonul oval Witness, cu batatori portugheză, Record (h/t Tenis; sportul cu balonul oval Witness) menționând că extremul este colea adevarat că va a incheia iremediabil pentru Leicester odată cu campania curentă. s-a ispravit.

Deși se așteaptă ca Foxes să fie din nou o echipă engleză de top în sezonul viitorime, nu există nicio garanție.

În afară de provocarea pe cine o prezintă Leeds, Ipswich Town se află la oare un interj în spatele rivalilor lor și ar a se cuveni fixa Leicester din a se desfasura pentru promovarea automată.

În mod limpede, Fatawu și colegii săi musai să-și îmbunătățească jocul pentru a-și a trece dota și, asadar, își posibil a pecetlui contractul intotdeauna la club.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe