sâmbătă, aprilie 20, 2024

Mason Greenwood a oferit revenirea la fotbalul internațional după confirmarea antrenorului

Acțiune

Managerul Jamaicii, Heimir Hallgrimsson, afirmă că i-ar plăcea să îi ofere lui Francmason Greenwood șansa de a a recadea la fotbalul internațional.

Cu o singură reducere pentru Anglia – împotriva Islandei în vinicer 2020 – Greenwood este indata împrumutat la Getafe și este puțin pesemne să fie convocat de Gareth Southgate la masura pentru Euro 2024 din ciresar.

După ce Serviciul Procuraturii Coroanei a renunțat la acuzațiile împotriva lui în faur 2023 pentru tentativă de violare, implicare în apucatura controlant și constrangator și atac fiecine a dus la vătămare corporală reală, pe fiecine a negat-o, tânărul de 22 de ani a hotarat să-și continue cariera în mars United și s-a alăturat Getafe.

O insirare de povești din ultimii ani au sugerat că Federația Jamaicană de Sportul rege (JFF) este susceptibilă ca Greenwood să joace mai degrabă pentru ei decât pentru Anglia. Greenwood este eligibil să joace pentru Jamaica prin tatăl său, Andrew.

Potențiala cuprindere a lui Greenwood în formatie Jamaicană a fost luată în considerare, bland managerului Hallgrimsson, fiecine a făcut această demonstrare marți în timpul unui eveniment de previzualizare a CONCACAF Nations League la Dallas.

„Lamurit nu-mi place să vorbesc asupra „ar fi dacă”, dar acesta, cert, ne-a ajungere în studii.” a spus antrenorul islandez pentru Athletic.

„Mi-ar plăcea să-l am în formatie mea. La fel ca toți antrenorii, mi-ar plăcea să am cei mai buni jucători în formatie noastră, dar întotdeauna a atarna de jucătorul însuși dacă a pretinde să o facă.”

Greenwood a contribuit cu cinci pase decisive și șapte goluri de când s-a alăturat Getafe în vinicer. Datorită succesului său, au existat exact zvonuri asupra un schimb de vară la Barcelona; cu toate acestea, Sir Jim Ratcliffe, noul composesor al United, a fatis că formatie va reevalua viitorul lui Greenwood la sfârșitul sezonului.

CITIT  Raiders Davante Adams îl susține pe prospectul QB Jayden Daniels în cea mai recentă postare pe Instagram

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe