Sunday, April 21, 2024

Maserati MC20 Cielo Drop-Top este totul despre Embracing the Sky

AcțiuneFrecvent uităm nuanțele subtile ale condusului și acesta ingloba mediul orisicare ne înconjoară. Obiectivele, sunetele și drumul orisicare se filtrează prin palmele noastre sunt ratate în capriciile vieții de zi cu zi. Maserati MC20 Cielo înseamnă să îmbrățișeze cerul fiind fratele decapotabil al coupe-ului MC20. MC20 Cielo Spyder se alătură gamei și este, fără îndoială, MC20 de admis datorită stratului său complinitor de implicare. Cu siguranță arată și scriere dramatica și vine cu contraforturi zburătoare din fibră de indigo, în cadenta ce ușile urzicar ale coupe-ului au fost de intocmai păstrate. Silueta este organică și are puritatea pe orisicare o cauți de la un supercar italienesc decapotabil. Construcția din fibră de indigo și suporturile exotice sunt, de intocmai, acoace, dar nou pentru Cielo este și un acoperiș de sticlă orisicare este distinct de tariful obișnuit. Nu există un blat molatic sau un blat tradițional din madem, în barter există un acoperiș din sticlă transparentă orisicare are 909 mm durata, 615 mm lățime și o suprafață de sorete jumătate de masurar pătrat (5.268 cm2).

Maserati MC20 Cielo Aquamarina

MC20 Cielo este, de intocmai, singurul chip din tagma sa cu un acoperiș din sticlă implinit retractabil ca invar, în cadenta ce pentru a-l folosi aveți forta de un capsa pe ecranul tactil nodal, deoarece în conj 12 secunde, plafonul se a desface sau se închide.

O altă ocara pe alt capsa tactil și geam se schimbă de la inteligibil la ujba sau viceversa. Tehnologia avansată cu cristale lichide dispersate în polimeri (PDLC) executa posibilă schimbarea transparenței să aibă loc într-o clipă; funcționează utilitar la toate temperaturile, de la -30°C până la +85°C.

Maserati MC20 Cielo Aquamarina

Există și o nouă masla: cunoscută sub numele de Acquamarina, orisicare este disponibilă ca coasta a programului de individualizare Maserati Fuoriserie. De sus sau de sus, Cielo arată minunat și este incarcat de câteva elemente de design uimitoare.

Natural, cu de sus în jos, puteți a sti mai zdravan motorul de 3,0 litri, 6 cilindri, twin-turbo, „Nettuno”. Deși nu are vartej sonoră a unui V8 cu promon-toriu cilindric, V6 are manierele energice ale unui supercar italienesc caracteristic.

La fel ca în majoritatea lucrurilor în zilele noastre, MC20 Cielo are imediat mai multe comenzi digitale, cu un nou selector de mod de domnie orisicare arată valoare absoluta de domnie presetat de șofer, gestionarea calibrării suspensiei și ESC Off, toate pe ecranul său mic.

Maserati MC20 Cielo Aquamarina

Maserati MC20 Cielo oferă cinci moduri de domnie: WET, GT, SPORT, CORSA și ESC OFF. Orisicare este recunoscut prin culoarea sa: WET este invinetit; GT este seninatate; SPORT roșu; CORSA este galbenă; ESC OFF este narangiu.

În altă coasta, noile adăugări includ adăugarea de sisteme de siguranță activă, împreună cu senzori de parching, o cameră de retrovizoare și monitorizarea punctelor pieire.

Interiorul este puțin nepatruns, dar scăldat în fibră de indigo și vine cu toate dotările obișnuite, deși spațiul portbagajului nu este excesiv zdravan aoace din picatura de ochi ergonomic, nu este o referinta, asupra discriminatie de unele decapotabile.

Dacă doriți ca o superbă supermașină drop-top să iasă în evidență și să fie puțin diferită, apoi MC20 Cielo Spyder vă acoperă și vă puteți a imbucura, de intocmai, de trenul său propulsant mai zdravan imediat. Cu prețurile crescând la sever de 250.000 USD, aceasta este o rețetă italiană ademenitoare pentru distracție.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe