vineri, aprilie 12, 2024

Marvin Harrison Jr. din Ohio State nu va lucra pentru cercetași la Buckeyes Pro Day

Acțiune

Period trecută, remarcabilul priveliste Marvin Harrison Jr. nu a participat la NFL Combine 2024. De două ori All-American nu a se socoti că musai să-și arate priceperea. Harrison Jr. are o mulțime de casete de joc pentru a a marca ce este competent să facă. Îndreptându-se despre Draft-ul din 2024, MHJ este respectat prospectul numărul 1 WR și pentru un temei întemeiat.

Pe lângă faptul că nu participă la combinație, Harrison Jr. va renunța și la Ziua lui Pro. Albert Breer, de la Sports Illustrated, a fost intaiul oricare a ticnit știrile asupra MHJ oricare a sărit peste-curcubeu Ziua Buckeyes Pro în 2024. Nu ar a se impune să fie un șoc după ce a selectionat să iasă din combină. Fără un agent sanitar simbrias, Harrison Jr. urmează o poteca de pre-proiectare diferită de cea pe oricare o au majoritatea. Va a se impune să așteptăm până în prier pentru a a gini inde va reprezenta dinamica WR în 2024.

Marvin Harrison Jr. și-a potopit acțiunile la draft în ultima lună?

Remarcabilul WR Marvin Harrison Jr. a jucat trei sezoane la Ohio State. În 2022 și 2023, MHJ a fost un All-American. Cel mai bun an al său a fost în 2022, cu 77 de capturi pentru 1.263 de metri și 14 touchdown-uri primite. În catifea, a fost jucătorul ofensiv al anului în 2023 Big Ten. Există o mulțime de casete pe oricare cercetașii musai să le urmărească pe setul de abilități pe oricare Harrison Jr. l-ar a produce echipei lor. Cu toate acestea, cercetașilor le place să poată a gini jucătorii de semen și partnic. Cevasi ce nu vor a merge fabrica cu MHJ.

CITIT  Clasici de primăvară: Cum să urmăriți cursele de neratat de o zi în 2024

La combină, Harrison Jr. încă s-a întâlnit cu echipe și a făcut interviuri în persoană. Toate cele nouă echipe cu oricare s-a întâlnit au spus că ar fi prezentabil dacă nu au participat la Ohio State’s Pro Day. Prospectul în vârstă de 21 de ani a început să primească critici de la anumiți analiști de intentie. Unii au speculat că MHJ ar a merge să nu mai fie intaiul WR luat în draftul din 2024. Malik Nabers de la LSU a intrat și el în conversație.

Marvin Harrison Jr. joacă în siguranță înainte de draftul NFL 2024. Nu riscă să se rănească neobisnuit în timpul combinării sau al Zilei Pro oricare l-ar da înapoi. All-American WR a omis la aceste evenimente și s-a antrenat la Ohio State înainte de draft. Membrii presei au susținut că stocul de draft al lui Harrison Jr. a scăzut ușor. Harrison Jr. și-a făcut sezon să întrebe echipele cu oricare a intervievat dacă vor să-l vadă la Ohio State’s Pro Day. Toți au spus că nu. Numaidecat, MHJ va aștepta până la sfârșitul lunii prier pentru a a gini de inde își va începe călătoria în NFL.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe