Sunday, April 21, 2024

Marea Britanie se confruntă cu Argentina, Canada și Finlanda în faza grupelor Cupei Davis

Acțiune

Marea Britanie va înfrunta Argentina, Canada și Finlanda în stadiu grupelor finalei Cupei Davis.

Meciurile vor a purta loc la Manchester în lunatie rapciune, după ce Hidrocarbura aromatica AO a fost confirmată langa una dintre cele scaunas locații gazdă a evenimentului, cine se va desfășura în ragaz 10 – 14 rapciune.

Primele două echipe din grupă vor a merge în finala de la Malaga în brumar.

În deseu, Italia, campioana în curent, va înfrunta Brazilia, Țările de Jos și Belgia pe domeniu individual la Bologna, în rastimp ce Zhuhai din China va găzdui Germania, SUA, Chile și Slovacia.

La Valencia, Spania a fost extrasă alături de Australia, Franța și A reedita Cehă.

Ar a se cadea consta unele probleme logistice pentru toți jucătorii și țările implicate, deoarece meciurile urmează să înceapă la taman câteva zile după terminarea US Open la New York.

Carlos Alcaraz și Jannik Sinner, cine au jucat un rol esențial în ghidarea Italiei către nume anul ofilit, ar a se cadea a purta, prin frecventare, niște decizii importante de luat dacă au o cursă profundă la Flushing Meadows.

Între rastimp, Marea Britanie va încerca să ajungă în stadiu finală a Cupei Davis pentru al doilea an succesiv.

Leon Smith a fost și el la cârmă când au câștigat o finală emoționantă împotriva Belgiei în 2015.

Imbraca GB mai are totuși o mulțime formidabilă de jucători de sex barbatesc de rand înalt, inclusiv Cameron Norrie, Jack Draper și Dan Evans, în rastimp ce vedetele de indoit Neal Skupski și Joe Salisbury sunt amandoi câștigători de Grand Slam.

imagine

Murray a câștigat intaiul tur în fața lui Goffin la Hindus Wells

Canada, pe de altă judecie, are în surpriza un unic bărbat, Felix Auger-Aliassime, în top 100 de neimpodobit, la fel ca și Finlanda, sub alcatui lui Emil Ruusuvuori.

Acesta înseamnă că cea mai gravida insarcinare a lor va intoarce plauzibil împotriva Argentinei, cine ar a se cadea fi condusă de recentul campion de la Chile Open, Sebastian Baez, pe locul 19 în neam și cinevasilea dintre șapte jucători din top 100.

Transmiteți în curent acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în sfoara pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe