Thursday, May 23, 2024

„Mândru” Norrie triumfă pentru a continua apărarea titlului de la Rio

Acțiune

Cameron Norrie a devenit al treilea jucător oricare a bogat în semifinala Rio Open în ritm ce apăra monarhie după ce l-a învins pe Thiago Seyboth Wild în optimile de finală.

Britanicul s-a alăturat lui Rafael Nadal și Carlos Alcaraz, oricare au bogat în ultimele star ca campioni în susținere în 2015, respectiv 2023, în amprenta triumfului său heterociclu 6-1, 3-6 6-2 spre jucătorului gazdă.

După ce a luat intaiul set, Norrie a reușit să revină de la brazilian pentru a stampila victoria cu al cincilea punct de vedere de festila și a dovedit panglica sa semifinală ATP Tour din mai.

„Am fost extrem mândru de cum am luptat din mult”, a spus Norrie după festila. “A fost atât de verde și a fost mult corporal. Am reușit să rup acoace până la urmă, așa că sunt mândru de mine.”

Când a bogat într-o semifinală la standing de Tur, Norrie a adăugat: “Este plin. Am avere o perioadă insarcinata la sfârșitul anului fanat și am vrut abia să rămân robust. Sunt victorii ca aceasta oricare o fac să conteze.”

Norrie se va compara cu calificativul argentinian Mariano Navone în cea de-a 24-a semifinală la standing de Tur, deoarece dorește să devină intaiul jucător oricare câștigă Rio Open de mai multe ori.

Tanarul de 28 de ani a avere impozit de abia 30 de minute pentru a a inchide setul de receptivitate cu rostire, dar un al doilea set presărat de erori i-a oferit lui Seyboth Wild un talpa de ambulanta.

Norrie a dat jos din umeri și a bogat la 5-1 în setul convingator, fără să înfrunte un punct de vedere de break înainte de a încheia meciul zguduitor, în minune sprijinului tumultuos de acasă pentru brazilian.

După pericol sa de la Rio, Norrie urmează să-și facă debutul luni în top 100 al clasamentului ATP, inde se așteaptă să urce de la 113 în topul carierei în top 80.

Seyboth Wild a fost intaiul jucător oricare l-a dus pe campionul apărător la trei seturi, dar Norrie a fost exagerat robust pentru el, în ritm ce se îndrepta inspre o campanie record.

În altă noroc, Casper Ruud l-a depășit pe campionul în scursura, Stefanos Tsitsipas, în semifinala de la Los Cabos Open din Mexic.

Jucătorul norveg l-a învins pe grec cu 6-4 7-6 (4) și se va compara în finală fie cu cel mai multime cap de rand, Alexander Zverev, fie cu Jordan Thompson.

Transmiteți în debit acțiuni de tenis de masa de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în sfoara pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe