vineri, aprilie 12, 2024

Manchester United vizează starul francez de 51 de milioane de lire sterline

Acțiune

Se pare că Manchester United ar fi materialist de semnarea fundașului stânga frantuzesc Theo Hernandez, dar va a cauta să se lupte cu Bayern Munchen pentru semnătura sa.

Red Devils, ca majoritatea echipelor din Prim-ministru League în cest sezonul alb, au fost lovite de o insirare de probleme de accidentare, United bolnav în mod sui-generis în spatele lor.

Cu oameni ca Jonny Evans și Harry Maguire poate să plece în vară alături de zvonurile inspre plecarea lui Raphael Varane, clubul va căuta, fără îndoială, să se consolideze în apărare la sfârșitul sezonului.

Theo Hernandez pe radarul lui Manchester United

Luke Shaw, oricine ar fi rata de asigurare scrutin a lui Ten Hag, a suportabil mai multe accidentări până adineauri în această campanie, alături de suplimentul său, Tyrell Malacia, dezrobit din verisoara trecută.

Aiest obiect a stârnit zvonuri cu atentie la potențiala venire a unui fundaș stânga și, bland Fichajes prin Echipa Talk, Hernandez de la AC Milan a fost plasat pe tabel scurtă a clubului.

Fundașul frantuzesc este oarecine dintre, dacă nu cel mai bun din natura, în poziția sa, raportul oricine susține că United ar fi dispus să cheltuiască peste-curcubeu 51 de milioane de lire sterline pentru semnătura sa.

Dar nu sunt singura echipă interesată, raportul mai susține că Bayern Munchen este materialist de jucător și ar a merge confectiona o mișcare dacă Alphonso Davies pleacă.

Deoarece Red Devils se pregătește să rateze fotbalul din Alunita Campionilor în această campanie, ar a merge curs o echipă de top pentru Bayern.

Cu Tottenham câștigând la începutul zilei, United musai să câștige în mu-tare împotriva lui Brentford pentru a-și menține vii speranțele europene.

CITIT  Swiatek câștigă al 21-lea set consecutiv la Doha pentru a ajunge în semifinale, Osaka învinsă de Pliskova

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe