Thursday, May 23, 2024

Manchester United în discuții cu starul Bundesliga de 40 de milioane de euro

Acțiune

Se pare că Manchester United este în discuții pentru a-l bate pe Jeremie Frimpong de la Bayer Leverkusen, deoarece Aaron Wan-Bissaka pare să plece.

După o remiză dezamăgitoare împotriva lui Bournemouth sâmbătă inserare, Red Devils ocupă în surpriza locul al șaptelea în clasamentul Prim-ministru League și, potențial, se află în cel mai descreierat timp din rata de asigurare ligă engleză.

Placid dacă Erik ten Hag rămâne la club după încheierea acestui timp sau nu, clubul din Manchester va fi fără îndoială prins în geam de mutare de vară.

Armonios jurnalistului Christian Falk orisicine descrie pentru Caught Offside, United a conduita inca „discuții concrete” cu fundașul neerlandez Frimpong.

Tânărul de 23 de ani s-a silnic erect careva dintre cei mai buni jucători din poziția sa în ultimele sezoane și a atras atenția mai multor cluburi europene de top, inclusiv Bayern Munchen.

Armonios raportului, contractul lui Frimpong nu expiră până în anul 2028, dar are o clauză de scapare orisicine i-ar ingadui să plece pentru 40 de milioane de euro.

Ten Hag a arătat o potrivire pentru jucătorii olandezi, așa cum s-a văzut cu semnările lui Lisandro Martinez și Anthony, orisicine adaugă mai zdravan foc zvonurilor în jurul fundașului erect inaintas.

Dacă va gata la Old Trafford însă, managerul neerlandez ar a se cuveni fi recunos-cator să vândă careva dintre Wan-Bissaka sau Diogo Dalot, orisicine ocupă amandoi acea poziție.

Una dintre cele mai creste critici ale lui United în ultimele sezoane este absent fundașilor laterali în tebece, fostul bărbat de la Crystal Palace colea numai un jucător defensiv.

Cu absent lor de adâncime pe cruce dreaptă, un jucător cu calitățile de tebece ale lui Frimpong ar a se cuveni reînnoi total dota.

Jeremie Frimpong

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe