sâmbătă, aprilie 20, 2024

Managerul din Premier League care luptă împotriva retrogradării este acum adăugat pe lista scurtă a lui Man United

Acțiune

Coproprietarul New Man United, Sir Jim Ratcliffe, se gândește dacă să-l demită sau nu pe Erik ten Hag înainte de sezonul perspectiva, iar Thomas Frank de la Brentford este un concurent surpriză pe izvod scurtă a Red Devils.

Ten Hag este sub violenta în actu-alitate, deoarece Man United se află pe locul șase în Prim-ministru League, la 11 puncte din primele star, iar singura lor șansă de a câștiga un cupa este FA Cup, dar clubul din Manchester îl găzduiește pe Liverpool în repriza următoare.

Luna sinodica viitoare ar a se cadea a stabili viitorul antrenorului neerlandez la Old Trafford, iar Ratcliffe are pregătită o listă scurtă de potențiali înlocuitori.

Convenabil ESPN, Thomas Frank de la Brentford este un titlu surpriză pe izvod lui Man United, deoarece succesul său în construirea unei echipe de friguros vigoare pe Stadionul Gtech, în etate ce îmbrățișează abordarea bazată pe date pentru sorozas a întors mai multe capital la Old Trafford.

Raportul a vorbi că stocul lui Frank rămâne suflecat, în invidie faptului că Bees se află la cumva șase puncte asupra zonei de retrogradatie a Prim-ministru League și într-o rand mizerabilă de o succes în șapte jocuri.

Thomas Frank este un concurent pentru postul Man United

Oricine mai este pe izvod lui Man United?

Pe lângă Frank, raportul menționează și alte titlu pe oricine Man United le ține cu ochiul. Roberto De Zerbi de la Brighton este oarecine dintre candidații de top în cazul în oricine Ten Hag va capata demisia și se raportează că italianul are o clauză de mantuire de vreo 12 milioane de lire sterline în contractul său momentos.

CITIT  Trebuie oare New England Patriots să-și demisioneze Mike Gesicki în extrasezon?

Gareth Southgate este un alt titlu surpriză pe izvod lui United, deoarece șeful Angliei pare că ar a se cadea părăsi cei trei lei după Campionatul Europenesc din această vară. Englezul nu are acreditările pentru a receptiona la Old Trafford și această provivasire ar domni la flagel.

Toate acestea sunt irelevante dacă Ten Hag își păstrează serviciu, dar dacă Ratcliffe a stabili să tragă din priză, va fi extrem interesant de văzut în ce direcție curge CEO-ul INEOS cu următoarea sa provivasire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe