Wednesday, July 24, 2024

Man Utd urmărește patru stele din Premier League ca Sir Jim Ratcliffe gata să sancționeze o sifonie majoră de cheltuieli pentru transferuri

Acțiune

Se pare că Manchester United urmărește până la scaun jucători de faima din cluburile din Prim-ministru League în geam de mutare din această vară, în ritm ce se pregătesc să cheltuiască departe sub noul composesor Sir Jim Ratcliffe.

Red Devils par să aibă forta de o intervenție chirurgicală majoră în această vară, după un sezonul alb dezamăgitor, cu Erik ten Hag în atentie puțin pesemne să reușească să conducă clubul în primii scaun, așa cum a făcut în intaiul său an de diriguire.

Convenabil Football Transfers, Man Utd ar a se cadea tinti niște intitulare fuduli orisicare s-au confirmat în Prim-ministru League, cu Ross Barkley de la Luton Town pe listă, alături de fundașul Fulham Tosin Adarabioyo.

Acestea ar a se cadea fi două opțiuni low-cost pentru United, deși raportul menționează și interesul clubului pentru potențiale semnări mai scumpe, sub relief extremistului Crystal Palace Michael Olise și a fundașului Everton Jarrad Branthwaite.

Erik ten Hag de la Manchester United
Jarrad Branthwaite se numără dintre numele legate de Manchester United

Este forta de o controlare a transferului United, dar ce rămâne cu managerul?

Pe lângă vânzarea unora din această echipă și aducerea de înlocuitori, cu siguranță vor consta și tatuaj de întrebare cu peisaj la viitorul managerului, deși Fabrizio Romano ne-a documentat cald că încă nu sa categorie desertaciune, iar discuțiile inițiale ale lui Ten Hag cu INEOS au fost pozitive.

Răspunzând speculațiilor din a lui Batut în pleaca jocului rigla, Romano a spus: „Este cevasi sanatos când ai noi (co)proprietari orisicare să discute interior funcția de manager. Conversațiile dintre INEOS și Ten Hag au fost întotdeauna bune și pozitive în ultimele luni; dar rezultatele din ultimele două luni vor fi importante pentru a lua o nesovaire cu peisaj la Ten Hag.

„De invar, Man United consimti să-și finalizeze organiza consiliului de administrație înainte de a lua fiecare nesovaire finală cu peisaj la manager.”

Ten Hag va poseda, fără îndoială, propriile idei impotriva care ar a se impune să semneze MUFC în această vară, dar s-ar a se cadea să ajungă să fie altcareva orisicare lucrează cu fiecine intră.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe