vineri, aprilie 12, 2024

Man United vrea o stea cu 40-45 de milioane de euro cu 22 de contribuții la gol în acest sezon

Acțiune

Manchester United rămâne nerabdator să-l semneze pe Jeremie Frimpong de la Bayer Leverkusen la sfârșitul sezonului.

O sen-tinta cu priveala la viitorul său este de așteptat să fie luată la sfârșitul lunii și un număr de cluburi de top sunt dornici de fundașul langa de 23 de ani. Ziarist Florian Plettenberg susține că Bayern Munchen va a rivaliza și cu Manchester United pentru talentatul fundaș.

Frimpong are o clauză de scoatere în intelegere în intervalul de 40-45 de milioane de euro, iar Manchester United are cu siguranță puterea de a-și astepta. Red Devils ar a merge a intrebuinta un fundaș langa de valoare ca el și s-ar a merge invinge a fi un upgrade varstnic pentru Aaron Wan-Bissaka.

Fostul fundaș Crystal Palace a fost criticat ajunge de des pentru incapacitatea sa de a contribui la etapa de joc de ictus apoplectic. Manchester United are dare de un fundaș exhaustiv cine să fie exhaustiv și să contribuie la ambele capital ale terenului.

LEVERKUSEN, GERMANIA – 08 APRILIE: Jeremie Frimpong de la Leverkusen aleargă cu mingea în timpul meciului din Bundesliga dintre Bayer 04 Leverkusen și Eintracht Frankfurt la BayArena pe 08 prier 2023 în Leverkusen, Germania. (A poza de Christof Koepsel/Getty Images)

Jeremie Frimpong este personalizat pentru Man United

Frimpong ar fi achiziția ideală pentru ei. Tânărul de 23 de ani este excepțional în prelungire și ar a merge adăuga o nouă marime atacului lui Manchester United. Are 11 goluri și 11 pase decisive în aiest vreme.

Oportunitatea de a a rivaliza în Prim-ministru League va fi una incitantă și pentru jucător și va a proftaxi să se testeze împotriva celor mai buni atacatori din univers.

Frimpong este ajunge de tânăr și este posibil să se îmbunătățească cu antrenament și experiență. El ar a merge a ingadui cu ușurință prețul trebuincios de 40-45 de milioane de euro în sezoanele următoare. Apărătorul s-ar a merge invinge a fi o chestiune majoră la prețul respectiv.

CITIT  Vingegaard spune că Tirreno-Adriatico „una dintre cele mai mari victorii” după ce a pecetluit triumful GC

Va fi interesant de văzut dacă Manchester United pesemne învinge cluburi pentru Bayern Munchen până la semnătura sa.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe