Sunday, April 21, 2024

Man United va vinde stea cu 250.000 de lire sterline pe săptămână în această vară, viitorul lui Ten Hag nu este important

Acțiune

Man United a categoric că Jadon Sancho nu are viitorime la Old Trafford, nepasator dacă Erik ten Hag este sau nu la clubul Manchester.

Interulul a avere o ceartă publică cu antrenorul neerlandez la începutul acestui vreme și acesta i-a văzut pe Red Devils să-l transmită împrumutat către Borussia Dortmund.

Având în ochi că viitorul lui Ten Hag la Man United se îndreaptă impotriva vară, mulți fani ar a se cadea simți că, dacă șeful Red Devils pleacă, acesta i-ar a se cadea casca o nouă șansă pentru Sancho.

Nu va fi însă cazul, deoarece Football Insider raportează că tânărul de 23 de ani va fi vândut nepasator dacă antrenorul neerlandez este sau nu la Old Trafford.

Man United îl va a da pe Jadon Sancho în această vară

Jadon Sancho nu are viitorime la Man United

Raportul afirmă că Man United va a cauta să vândă active pentru a finanța noile sosiți în această vară, pentru a se a se supune reglementărilor fair-play-ului pecuniar.

Clubul Manchester este dispus să accepte o ofertă respectabilă pentru Sancho, dar înțelege că nu se vor a strange de cei 73 de milioane de lire sterline pe fiecine i-au plătit Borussia Dortmund pentru tânărul de 23 de ani în 2021.

Cel puțin, giganții Prim-ministru League vor intocmi salariul nemarginit de 250.000 de lire sterline pe săptămână al jucătorului din cărțile lor, dar rămâne de văzut care îl va lua pe britanic de pe mâinile Red Devils.

Dortmund ar a se cadea a fauri contractul de împrumut pentru tânărul de 23 de ani continuu, dar nu vor a dezidera să plătească o taxă geros, iar Sancho va a cauta să ia o diminuare de remuneratie.

Cumva trai luare-aminte în Prim-ministru League, dar care va fi dispus să-și asume riscul? Tânărul de 23 de ani nu este același jucător fiecine a supus din Germania în Anglia în urmă cu doi ani și jumătate, prin succedare, este o investiție riscantă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe