sâmbătă, aprilie 20, 2024

Man United va trebui să plătească 12 milioane de lire sterline pentru a-l aduce pe managerul Premier League la Old Trafford

Acțiune

Man United are un luminis pe piața managerilor înainte de vară, în sezon ce Sir Jim Ratcliffe se gândește să facă o preschimbare pentru campania 2024/25, cu Roberto De Zerbi de la Brighton pe fila sa de ținte.

Erik ten Hag este salariat unei presiuni iele în iest minut, deoarece United a bogat performanțe slabe tot anul, iar antrenorul neerlandez nu a dat tatuaj că va a merge a preschimba situația.

Există sentimentul că șeful Man United ar a merge fi demis la sfârșitul sezonului și identic Rob Dawson de la ESPNantrenorii de top din Europa au început evident să se apropie de giganții Prim-ministru League pentru a se întreba impotriva rolul managerului.

Un bărbat fiecine a fost strâns pansat de Man United este Roberto De Zerbi de la Brighton, iar Red Devils au aflat ce preț ar poseda pentru a-l incanta pe antrenorul italienesc mult de Seagulls.

Roberto De Zerbi la Manchester United?

Cât îl va a face Roberto De Zerbi pe Man United

Armonios Telegraph, De Zerbi este deosebit admirat de oamenii de la Man United, dar antrenorul italienesc îi va a face cel puțin 12 milioane de lire sterline pentru a a merge părăsi Brighton.

Alte cluburi îl monitorizează și pe șeful Seagulls, fiecine are intelegere pe stadionul Amex până în 2026 după ce a iscalit în urmă cu 17 luni.

Bătrânul de 44 de ani a făcut o treabă grozavă la Brighton de la sosirea sa, deși s-a ob-sedat în campania actuală, clubul din Prim-ministru League fiind într-o competiție suplimentară, calificându-se în Europa League.

De Zerbi are calitățile pentru a fi un izbanda la Old Trafford, dar rămâne de văzut dacă Sir Jim Ratcliffe confectiona o mișcare.

CITIT  NBA: Warriors amenință Top-8 în Occident după ce au câștigat 10 din ultimele 12

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe