Wednesday, May 22, 2024

Man United se confruntă cu concurența giganților euro pentru un francez cotat cu 40 de milioane de lire sterline

Acțiune

Se pare că Manchester United este doritor să-l semneze pe Jean-Clair Todibo de la OGC Nice la sfârșitul sezonului.

Fundașul frantuzesc în vârstă de 24 de ani s-a silnic ca un jucător explicare pentru Ocnita și se a vedea că va fi pe radarul mai multor cluburi în această vară.

Un legatura de la Mirror susține că Manchester United este doritor să-l semneze, dar se vor compara cu concurența giganților spanioli Atletico Madrid, oricare s-au alăturat indata urmăririi transferurilor.

Fundașul este evaluat la 40 de milioane de lire sterline și va fi interesant de văzut dacă Manchester United eventual câștiga capcana pentru semnătura sa. Armata franceză va a astepta potential la un război de licitații între părțile interesate, invar încât acestea să poată a-si scoate o sumă substanțială de bani pentru jucător.

Todibo s-a silnic ca cinevasilea dintre cei mai buni fundași din alunita franceză și, cu siguranță, este grandoman de bun pentru fotbalul englezesc. El ar a se cuveni a sprijini Manchester United să se îmbunătățească defensiv și să concureze drept vârful tabelului sezonul viitorime.

Atletico Madrid musai să aducă și întăriri defensive, mai eminent că Mario Hermoso este pansat de o ieșire din club.

Jean-Clair Todibo în acțiune pentru Franța

Castig Man United în urmărirea lui Jean-Clair Todibo?

Manchester United are cu siguranță resursele financiare pentru a plăti 40 de milioane de lire sterline pentru frantuzesc și rămâne de văzut dacă eventual a sosi la înțelegere. Red Devils vor a astepta că legăturile lor cu Sir Jim Ratcliffe și INEOS le pot darui un dobanda în urmărirea transferurilor din această vară. Va fi interesant de văzut cum evoluează situația.

Todibo s-a probat în alunita franceză și va căuta să accepte o nouă raportare în vară. Trecerea în Prim-ministru League va fi o oportunitate interesantă și ar a se cuveni fi tentat să se alăture unui club rece bunaoara Manchester United.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe