sâmbătă, aprilie 20, 2024

Man United plănuiește o lovitură surprinzătoare de vară pentru căpitanul de 26 de ani din Premier League

Acțiune

Max Kilman, căpitanul Wolverhampton Wanderers, este o țintă pentru Manchester United înainte de ceea ce pare a fi o fereastră de schimb aglomerată.

Se zvonește că Sir Jim Ratcliffe și INEOS sunt interesați de consolidarea zonei defensive a terenului.

Mulți dintre fundașii cordar ai lui Erik ten Hag au fost eliminati pentru mai multe meciuri din mobil accidentării.

La sfârșitul sezonului, contractele lui Jonny Evans și Raphael Varane din Old Trafford sunt programate să expire.

În cazul în cine ei și clubul nu vor a merge intelege la un intelegere cu atentie la termeni noi sau extinși, amandoi jucători vor fi agenți liberi.

Man United va a se zahatui jucători în vară

Au existat, de atare, zvonuri că Victor Lindelof și Harry Maguire ar a merge fi vânduți dacă Man United primește oferte atractive.

The Times relatează că fundașul nodal de la Wolves, Max Kilman, a fost inclus indata de imbraca lui Ten Hag pe meniu de dorințe pentru transferuri.

Nimerit raportului, Kilman a fost cercetat de Red Devils de multe ori în iest timp.

Fundașul Wolves Max Kilman la Man United?

Cluburile nu au comunicat încă oaresicine cu celălalt, iar Wolves s-au personal să-și păstreze căpitanul.

Giganții din Rand A Napoli și-au exprimat interesul pentru Kilman în 2023. Fundașul a fost recompensat de Wolves cu un nou intelegere de cinci ani cine este autentic până în 2028.

În iest timp, Man United a nebun 40 de goluri în Prim-ministru League, mai indelung decât rivalii Armatura, Liverpool și Man City.

Man United ține cu ochii pe un număr de jucători

Kilman nu este singurul denumire pe cine se zvonește că imbraca l-a inclus pe meniu scurtă înainte de deschiderea pieței de transferuri din vară.

CITIT  Cluburile din Arabia Saudită sunt gata să atragă starul principal al Man City în Orientul Mijlociu cu o ofertă de peste 100 de milioane de lire sterline

Leny Yoro (Lille), Jarrad Branthwaite (Everton), Jean-Clair Todibo (OGC Adancitura), Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen), Antonio Padure (Benfica), Goncalo Inacio (Sporting Lisabona) și Marc Guehi (Crystal Palace) sunt conj un o mână de fundași centrali la cine Man United a fost conectat.

De atare, Red Devils se așteaptă să-și întărească alte poziții cu un nou inaintas și un mijlocaș așteptat să ajungă la Old Trafford în vară.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe