vineri, aprilie 12, 2024

Man United este dornic de mijlocașul argentinian care va costa în jur de 36 de milioane de lire sterline

Acțiune

Manchester United este materialist să-l semneze pe mijlocașul River Plate Franco Mastantuono.

Bland unui schesis de la Fichajes, mai multe cluburi de top sunt pasionate de mijlocașul ofensiv în vârstă de 16 ani și va a reveni în jur de 36 de milioane de lire sterline în vară. Cu toate acestea, prețul trebuincios ar a se cadea crește în ultimele zecer zile ale ferestrei.

Cluburi bunaoara Manchester City, Concret Madrid, Barcelona și PSG îl urmăresc și pe tânăr. Mastantuono este vartos gustat în Europa și America de Sud. Are potențialul de a se a creste într-un jucător de top și nu este surprinzător faptul că cluburile de elită sunt dornice să-l semneze.

Prețul trebuincios raportat ar a se cadea părea o primă drept imediat, dar mijlocașul are potențialul de a a ingadui investiția în sezoanele următoare. Va fi interesant de văzut dacă Manchester United este dispus să spargă banca de informatii; banca de informatii pentru el.

Franco Mastantuono din River Plate. (A poza de Daniel Jayo/Getty Images)

Mastantuono ar fi o perspectivă de viitorime pentru Man United

Diavolii roșii au făcut interj să-i hrănească pe tinerii jucători în vedete consacrate de-a lungul anilor și ar a se cadea interpreta un rol deslusire și în dezvoltarea mijlocașului de 16 ani. Rămâne de văzut daca a merge. Oportunitatea de a se alătura unora dintre cele mai a largi cluburi din pamant pesemne fi adanc de refuzat pentru mijlocaș, iar cluburi bunaoara Concret Madrid și Barcelona vor fi destinații atractive și pentru el.

Manchester United va a fi să muncească din adanc pentru a-l a pleca să treacă în Prim-ministru League. Jucătorii din America de Sud au tendința de a conveni trecerea în Spania din prilej asemănărilor culturale și lingvistice. Rămâne de văzut cum evoluează situația.

CITIT  Știri confirmate ale echipei Luton Town vs Man United: Zero modificări de la Ten Hag

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe