Sunday, April 21, 2024

Man United dorește mutarea de vară pentru asul de 24 de ani din Ligue 1

Acțiune

Se pare că Manchester United este nerabdator să-l semneze pe portarul OGC Nice, Marcin Bulka.

Un schesis de la Fichajes susține că Manchester United se va intalni cu concurența de la Palpabil Madrid pentru portarul în vârstă de 24 de ani.

Bulka s-a descurcat suficient de corect pentru ținuta franceză și s-ar a se cuveni incheia a fi o alternativă interesantă pentru Andre Onana. Fostul portier Intre- Milano nu a fost cel mai bun de când s-a locuinta în Prim-ministru League și a fost suficient de obscur pentru Manchester United.

Red Devils musai să aducă mai multă insusire în acel minister, iar semnarea lui Bulka îi va a ocroti să se îmbunătățească ca echipă. Portarul în vârstă de 24 de ani s-ar a se cuveni a se masura cu Onana pentru locul de plecare în sezonul posteritate. Competiția pentru locuri îi va a ocroti pe amandoi jucători să se îmbunătățească.

Manchester United a bogat până numaidecat un timp dezamăgitor după standardele lor și este potential să rateze calificarea în Alunita Campionilor. Ei vor a upovai să revină tare anul posteritate și să facă din nou eforturi pentru trofee. Jucători conj Bulka îi vor a ocroti cu siguranță să se îmbunătățească.

Marcin Bulka îi va plăcea mutarea lui Man United

Mutarea la Old Trafford va fi o oportunitate interesantă și pentru portarul OGC Nice. Va fi interesant de văzut dacă se eventual a adecva imediat fotbalului englezesc și eventual contine un tamponare repede dacă se mută la Manchester United.

În invidie dificultăților din ultimii ani, Manchester United este oarecare dintre cele mai holba cluburi din univers și posibilitatea de a a practica pentru ei eventual fi impovarat de refuzat.

Este un jucător explicare pentru ținuta franceză și rămâne de văzut dacă sunt pregătiți să-i sancționeze plecarea în vară.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe