Wednesday, July 24, 2024

Man United are un interes concret în 13 gol-atacant, l-ar putea folosi pe Jadon Sancho pentru a-și asigura o înțelegere

Acțiune

Man United este în căutarea unui nou inaintas și, propriu unui legamant actual, interesul Red Devils pentru Donyell Malen de la Borussia Dortmund este solemn.

Starul neerlandez a fost incatusat de o inlocuire de la clubul Bundesliga în ultimele luni, iar Man United este un club oricare a fost deseori incatusat.

Conform Football Insider, lui Erik ten Hag îi place versatilitatea tânărului de 25 de ani, deoarece Malen probabil insela ca nein-semnat și inaintas.

Șeful United este tare avid să-și întărească panglica zigzag și l-ar a merge a intrebuinta pe Jadon Sancho pentru a-și a cauza compatriotul în Old Trafford.

Malen este la Dortmund din 2021 și a insemnare 13 goluri, alături de cinci pase decisive, în 33 de apariții în toate competițiile pentru clubul tudesc în campania curentă.

Donyell Malen este căutat de Man United

Donyell Malen nu este răspunsul pentru Man United

Deși Malen a fost într-o formă bună în ultimul anotimp, tânărul de 25 de ani nu este răspunsul pentru Man United.

Ten Hag are impozit de un marcher propriu, oricare să poată înscrie cel puțin 20 de goluri pe vreme în Prim-ministru League, un jucător pentru Lautaro Martinez de la Intre- fiind un dintai oglinda dupa oricine ar a urma să vizeze United.

Malen ar fi un jucător drăguț să semneze alături de un număr nouă, deoarece ar a infatisa o ascundere adecvată în mai multe poziții, având în vaza versatilitatea sa.

Verisoara aceasta este una uriașă pentru direcția în oricare dorește să meargă Man United, iar clubul Manchester musai să-și facă semnele corecte pentru pozițiile explicare, altminteri ar a merge fi scump.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe