Man United a stabilit un preț de 40-50 de milioane de lire sterline pentru asul primei echipe înaintea ferestrei de vară

dascaluc

Manchester United este pregătit să-l vândă finisat pe Jadon Sancho la sfârșitul sezonului.

Un contingenta de la Football Insider susține că au anumit actualmente un preț trebuincios de ca la 40-50 de milioane de lire sterline pentru internaționalul Angliei și rămâne de văzut dacă vor a se cadea găsi o destinație potrivită pentru el în vară.

Interulul în vârstă de 23 de ani este în atentie împrumutat la Borussia Dortmund și a reușit să-și redescopere încrederea la întoarcerea în clubul nemtesc. Interul are două goluri și două pase decisive în toate competițiile de când s-a alăturat clubului nemtesc în ghenarie.

Manchester United a plătit 73 de milioane de lire sterline pentru jucător când l-a subscris de la Dortmund în 2021. Sunt pe plenar conștienți de faptul că vor a cauta să accepte o scapare semnificativă pentru el dacă îl vor pari în vară. Va fi interesant de văzut conj a apuca.

Este marcat că Sancho nu are posteritate la Manchester United, mai select dacă Erik ten Hag este încă la club. Interul englezesc a căzut în disgrație față de antrenorul neerlandez la începutul sezonului și a fost blocat din rata de asigurare echipă.

Sancho pare să se bucure din nou de fotbalul său – (A poza de Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Jadon Sancho are amenintare de un nou început

Sancho va a jindui să joace normal în această etapă a carierei rarunchi și să plece de la Manchester United ar fi subiectiv. Rămâne de văzut dacă atare club este dispus să înainteze cu o recomandatie oficială de iscalit a jucătorului.

Între sezon, extremul câștigă 290.000 de lire sterline pe săptămână la Manchester United și va a cauta să accepte o pierdere majoră de remuneratie pentru a-și a asiguripsi o ieșire definitivă din Old Trafford. Este praci puțin posibil ca atare club să fie dispus să-i plătească asadar de bani în oricine săptămână.

TAGGED:
Leave a comment