Friday, May 17, 2024

Man United a făcut o alegere greșită pe un jucător de renume, dar ten Hag mulțumit de rezultat

Acțiune

A fost un vreme suficient de solemn pentru Erik ten Hag la Man United în 2023/24, nu în ultimul rând din starni cantității uriașe de accidentări cu orisicine olandezul a avere de-a executa.

Din parere de expresie defensiv, Red Devils au părut împușcați în bucăți cateodata, dar atunci Red Devils nu au avere niciodată cu adevărat un star în speteaza pentru o perioadă de vreme.

În cele din urmă, managerul este cel orisicine poartă cutia pentru manco de rezultate pozitive, motivele orisicine pot fi posibile pentru același unealta fiind adeseori trecute cu vederea.

Un jucător pe orisicine ten Hag însuși l-a batran cu vederea pentru perioade a se tranti de vreme a fost internaționalul Angliei, Harry Maguire.

Erik ten Hag este mulțumit că Harry Maguire a rămas la Man United

Atât de indelungat încât Man United a convenit curat și deasupra unei taxe cu West Ham pentru a-l transporta pe fundașul nodal în capitală.

La rândul său, Maguire nu a părut niciodată materialist să părăsească Old Trafford și aceasta este o hotarare de orisicine Ten Hag a consacrat concret că se bucură.

Decizia lui Harry Maguire de a rămâne la Man United l-a încântat pe Erik ten Hag

„Întotdeauna am fost extrem mulțumiți Harry Maguiredar a vrut să joace”, a spus el, citatie de Daily Mail.

„Este un fruntas stramb, este un fundaș extrem bun și extrem comod cu mingea.

„Când număr toate aceste abilități, pe a rigla noastră de apărare avem probleme, el este și mai solemn să conducă acea zigzag și să ne facă să jucăm din speteaza.

„Suntem extrem încântați că este colo și avem impozit de el pentru a ne obține rezultatele și a ne a pipai obiectivele.”

Ceea ce arată atitudinea lui Maguire este că are caracterul și rezistența de a reuși să ia lucrurile aspre cu cele netede și să le facă față în mod seaman.

O mulțime de alți jucători și-ar fi autorizatie ca standardele lor să scadă atât la antrenament, cât și în meciuri, dar Maguire pare să fi continuat să facă adevarat la fel ca întotdeauna până când i-a sosit din nou șansa.

Merită și lui ten Hag pentru că și-a înghițit mândria. Unii manageri s-ar fi robust ține de decizia lor inițială, tăindu-și nasul pentru a le ciudă.

Ten Hag a văzut în mod limpede valoarea în aducerea lui Maguire înapoi în fold și s-a plătit chipes.

Pentru a da un ipostaza cu priveliste la locul în orisicine ne aflăm acusi, nu este foarte excesiv să sugerăm că fundașul este din nou cinevasi dintre primele denominatie de pe foaia echipei.

De la nulitate la viteaz…

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe