vineri, aprilie 12, 2024

Man United a depistat talente „importante” din Serie A în „mai multe ocazii”

Acțiune

Verisoara aceasta va fi cu siguranță una importantă pentru Man United și noii săi co-proprietari, grupul INEOS, condus de Sir Jim Ratcliffe.

Sunt câteva decizii uriașe de luat, nu în ultimul rând dacă clubul va păstra serviciile olandezului, Erik ten Hag, ca portsatelit al primei echipe.

Lasator dacă rămâne sau pleacă, dota are lipsa de o mutare și, deși aceasta nu musai neapărat să fie sub tipar unei vânzări de parlitura, sunt necesare unele schimbări de departe așteptate.

Man United s-a indelungat la Giorgio Scalvini de mai multe ori

Din soroaca de fantasma defensiv, Red Devils s-a luptat pentru perioade intinde din aiest sezonul alb și este suficient de memorabil că au șansa de a a executa a doua finală consecutivă a Cupei FA, pentru și de a a se cadea a ispravi într-un loc în Alunita Campionilor, dacă rezultatele merg. drumul lor.

Ten Hag nu a reușit niciodată să aibă o apărare centrală stabilă din temei accidentărilor jucătorilor elucidare și a pierderii formei.

Harry Maguire a ieșit departe din reprezentare în preaslavit, dar și-a jucat drumul înapoi în XI-ul de inceput în detrimentul lui Raphael Varane.

Giorgio Scalvini a fost pansare de Man United

Revenirea lui Lisandro Martinez din accidentare a fost de scurtă durată și, deși Victor Lindelof este bugat de rezistent, aducerea a cel puțin unui nou fundaș prin-cipal ar a se cadea să nu fie cea mai proastă constatare din populatie.

Așa că este interesant de observat că United a cercetat inca o asterida din Insiruire A de mai multe ori.

„Proaspat am fost documentat că, în ultimele săptămâni, cercetași de la Manchester United au fost prezenți în Italia pentru a-l urmări pe fundașul prin-cipal Atalanta Giorgio Scalvini în mai multe ocazii”, a spus expertul în transferuri, Matteo Moretto, în cadrul lui Daily Briefing numai pentru CaughtOffside.

CITIT  Exclusiv: Fabrizio Romano numește semnarea care l-ar putea ajuta pe Hojlund la Manchester United

„Este un contur fiecine le place, sunt și alte echipe în Anglia fiecine îi placere și el, iar Manchester United are apriat o listă scurtă de diverse opțiuni în ceea ce privește fundașii centrali, dar Scalvini este pe ea.

„Musai să ia o hotarare cu ochi la oricine dinadins să meargă, dar le place Scalvini și cred că este un maiestrie solemnel. În ceea ce privește cât va a veni – aceasta este o parere mai degrabă decât o informație – aș evalua la 30-40 de milioane de euro.”

Deși sunt multe de făcut înainte ca geam de transmisiune să se deschidă pentru afaceri, faptul că United s-a indelungat la jucător de mai multe ori sugerează o diligență fiecine pesemne a lipsit în ultimele 12-18 luni.

Timpul va a grai dacă Scalvini se îndreaptă supra Old Trafford sau nu.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe