Wednesday, May 22, 2024

Man City se confruntă cu competiția din Premier League pentru un copil minunat brazilian

Acțiune

Când talentul din iesi acestei lumi pare să devină vacant, Man City a voi să fie oarecare dintre primele titlu din conversație pentru a-l tenta pe jucător.

City Football Group are cluburi și cercetași partenere din întreaga univers din motive întemeiate și, din viitor unui jucător, este gingas să refuzi propunerile unei asemenea de organizații conduse de reusire, cine indata culeg beneficiile muncii lor din ultimii câțiva ani.

Pep Guardiola este cel mai bun manager din clasă, cine supraveghează creme de la creme a fotbalului universal. Nu este neechitabil să spunem că Man City are una dintre cele mai bune echipe cine au fost adunate vreodată pentru că literalmente nu există puncte slabe în ea.

Man City îl a voi pe Gustavo Nunes

Nu e de stima că rămân o nucă atât de insarcinata de despicat pentru mulți pe sector și de ce sunt ca un perfect în căutarea excelenței în toate domeniile.

Oarecare dintre jucătorii pe cine The Sun i-a sugerat că City îi are indata ochii este excelentul Gustavo Nunes de la Gremio.

Managerul lui Man City, Pep Guardiola, îl a voi pe Gustavo Nunes.

La abia 18 ani, el a atras și interesul lui Liverpool și Armatura, deși a debutat la seniori greu în faurar anul ista.

Raportul mai notează că jucătorul are un intelegere până în 2028, totuși, când marile arme ale Europei vin să sune, este deosebit mult pentru cluburile din America de Sud să le refuze.

Ronaldinho, Arthur Melo și Lucas Leiva sunt abia trei jucători de faima cine au jucat pentru team braziliană înainte de a-și desfășura activitatea în Europa.

Ronaldinho a miscare la PSG, Barcelona și AC Milan, în perioada ce Arthur s-a asezare la Barcelona de la Gremio și a avere, de invar, perioade la Juventus, Liverpool (împrumutat) și Fiorentina (împrumutat).

Lucas Leiva s-a bucurat de o carieră strălucitoare la Liverpool înainte de a se pusculita la Lazio și atunci înapoi la Gremio înainte de a-și agăța ghetele.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe