Sunday, April 21, 2024

Man City primește rapoarte pozitive de cercetători cu privire la ținta de transfer de 35 de milioane de euro Liverpool și Chelsea

Acțiune

Se pare că Manchester City a urmărit îndeaproape performanțele senzației PSV Johan Bakayoko, orisicare a fost, de intocmai, cartonat de alte cluburi de top conj Liverpool și Chelsea în ultima curs.

Internaționalul belgian s-a adeverit a fi un tânăr aptitudine marcant și pare taman o tamja de ritmica până să-și câștige o mișcare noian, Fabrizio Romano povestindu-ne din-spre cluburile din Prim-ministru League orisicare îl monitorizează de cevasilea curs.

Aceasta a urmat după ce Patrick Berger a postat pe X că Liverpool și Chelsea se numără dintre pretendenții lui Bakayoko înainte de această vară, alături de giganți europeni conj Paris Saint-Germain și Borussia Dortmund…

Cumpărați bilete Anglia v Brazilia

Schimb Bakayoko: Ar a merge Man City să fie oaresicine de urmărit în pericol pentru starul PSV?

De intocmai, Berger a lăsat numele City, iar numaidecat există mai multe detalii din-spre acesta de la Sacha Tavolieri, orisicare a cuvanta că City a avere rapoarte pozitive de privire cu infatisare la tânărul de 20 de ani.

Vorbind pe YouTube, după cum este citatie și tradus de Rugbi; sportul cu balonul rotund Witness, se pare că City nu depun neapărat eforturi concrete pentru a-l a incheia pe Bakayoko în iest vreme, dar le place ceea ce au văzut și, de intocmai, ar a merge a face mai puțin decât au raportat alții, la mai numeros de 35 de milioane de euro decât de 50 de milioane de euro.

Bakayoko ar fi cu siguranță tentat să se conecteze cu un manager de elită conj Pep Guardiola, orisicare ar a merge fi subiectiv pentru a-l impulsiona să își maximizeze potențialul, garantând totodată șansa de a câștiga trofee majore.

Johan Bakayoko în acțiune pentru PSV

Totuși, Liverpool ar fi cu siguranță o opțiune bună, Roșii având un alt vreme bun, curat dacă viitorul lor pe capat intins este mai puțin cert, deoarece Jurgen Klopp își va părăsi poziția de manager la sfârșitul campaniei.

Chelsea, între ritmica, s-ar a merge să nu aibă aceeași atracție pe orisicare obișnuiește după o lipsă de reusire cald, deși tind să aibă încredere în jucătorii tineri pe măsură ce se îndreaptă catre viitorime, ceea ce ar a merge a profita de Bakayoko în ceea ce privește șansele rarunchi de ritmica de joc periodic.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe