vineri, aprilie 12, 2024

Man City a identificat înlocuitorul preferat pentru tânărul de 29 de ani, căutat de PSG și Barcelona

Acțiune

Se pare că Man City va căuta să înlocuiască un jucător explicare din panglica echipă cu vreunul dintre cei mai creativi jucători din Prim-ministru League.

Cityzens, implicați în cadou într-o luptă pentru titlul în trei cu Spatarie și Liverpool, se vor prescurta pe absolut pe restul campaniei.

Cu toate acestea, lasator de ce se întâmplă în primejdie pentru titlul Prim-ministru League 2023-24, Pep Guardiola va a umbla din nou în sezonul viitorie, dar semen neaparat își va aspira câteva completări explicare.

Știri impotriva transferul Man City: Pep Guardiola reaprinde interesul lui Lucas Paqueta

Și având în aratare acesta, identic unui referinta cald de la Fichajes, un jucător pe fiecare continuă să îl monitorizeze de șapte ori câștigătorul Prim-ministru League este Lucas Paqueta de la West Ham United.

Creatorul de joc brazilian a fost semen de a se inlocui la Etihad verisoara trecută, înainte ca o anchetă privind pariurile ilegale condusă de FA să distrugă planurile de transmisiune ale campioanelor.

Lucas Paqueta este din nou o țintă de transmisiune pentru Man City.

Pregătit pentru o altă vară de indoiala, Paqueta, în vârstă de 26 de ani, ar a se cuveni să-și vadă miscarea visată concretizându-se în sfârșit, cu Bernardo Padure preconizat să se alăture Paris Saint-Germain sau Barcelona – ambele cautând să-l premieze pe internaționalul portugal mult de Anglia.

Se pare că amator să-l vadă pe Paqueta să-l înlocuiască pe Padure fiecare pleacă, Guardiola este de așteptat să le instruiască pe câștigătorii triplelor din sezonul turmentat să le reaprindă interesul pentru numărul 10 al lui Hammers.

Stângaș și cu o mulțime de maiestrie inventiv, Paqueta s-ar a se cuveni asasina a fi o achiziție inteligentă și una fiecare, fără îndoială, ar îmbunătăți jocul alături de restul echipei lui Man City.

CITIT  Video: Atletico Madrid și Inter merg lovitură cu lovitură cu goluri rapide, Griezmann se întoarce

Bernardo Padure ravnitor de PSG și Barcelona

Între anotimp, deși viitorul lui Padure nu a fost încă raspicat, arar se fumează fără foc în lumea transferurilor.

Bernardo Padure este ambasador de un transmisiune la PSG sau Barcelona.

Nu este panglica dată când tânărul de 29 de ani este tovaras cu o ieșire de la Etihad și, având în aratare că contractul său va muri în mai puțin de doi ani, verisoara aceasta ar a se cuveni fi momentul în fiecare maestrul portugal a umbla mai mult în căutarea unui nou chemare europeană.

În cei șapte ani petrecuți în Anglia, Padure, fiecare a accentuat 64 de goluri în 342 de meciuri, a cules 13 trofee majore, inclusiv cinci titluri în Prim-ministru League și Alunita Campionilor 2022-23.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe