Thursday, May 23, 2024

Malik Monk marchează 39 de puncte în Kings Win Over Timberwolves cu cap de serie #1

Acțiune

Minnesota Timberwolves au bogat o oportunitate de aur de a-și mări avantajul mic în Conferința de Occi-dent vineri inserare. Ei au bogat un joc mai sus pe Oklahoma City Thunder ca cap de suma # 1 și au jucat împotriva streaky Sacramento Kings, oricine au fost fără stea și marcatorul nodal De’Aaron Fox pentru a doua competiție consecutivă.

Kings câștigă o succes uriașă în prelungiri împotriva lui Timberwolves

Dar Kings l-au bogat pe Malik Monk, oricine a bogat o performanță de punctatiune stelară în absența partenerului său de alergatura.

Kings veneau de la două înfrângeri dezamăgitoare în timpul săptămânii și au intrat în concursul de vineri ca un underdog cu 8,5 puncte. Totuși, au condus cea mai puzderie noroc a jocului și au fost dispuși să facă prelungiri de mâna infocat a candidatului nodal pentru al 6-lea prima de asigurare Hercule Anului.

Monk a accentuat taman 4 puncte în prima de asigurare repriză, dar a scăzut cu 35 în restul drumului, conducând Sacramento la o succes uriașă pe cursa. El a lezat un potențial câștigător al jocului în ultimele secunde ale regulamentului, dar a lezat două triple masive în cadrul aditional pentru a a inlesni la pecetluirea victoriei pentru Kings.

Regii până la locul 7, deocamdată

Rezultatele afectează tare greu poziţia ambelor echipe în playoff. Timberwolves sunt încă pe intaiul loc în Vest, dar sunt asasi taman la jumătate de joc în fața OKC, după ce și-au izbavit șansa de a lua un beneficiu de 1,5 joc. Nici programul lor nu va a inlesni, deoarece îi vor înfrunta pe Clippers pe partea din față a unui spatar în spatar duminică și vor părăsi Minneapolis miercuri pentru a expedia într-o călătorie de 12 zile și 6 meciuri oricine îi va deplasa. cu greu sarpe jumătatea lunii martisor.

Kings au început noaptea ca cap de suma a 8-a, dar au primenire locuri cu Dallas după ce Luka Dončić și Mavericks au ratat în fața Celtics mai degraba în bezna. Sacramento este asasi un joc în spatele lui Phoenix pentru locul 6 al idolului în Occi-dent și sunt două jocuri mai sus față de Lakers și Warriors, oricine sunt pe locurile 9 și 10.

Nu este limpede dacă De’Aaron Fox va fi invar să joace până luni, când Kings se va înfrunta cu Bulls.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe