sâmbătă, aprilie 20, 2024

Malik Monk a spus clar că vrea să semneze din nou cu Sacramento Kings în acest extrasezon

Acțiune

Cu o biruinta împotriva lui Grizzlies luni, Kings au actualmente scorul de 39-28 în iest vreme. Sacramento are șansa de a aranja sorete 40 de sezoane de victorii consecutive. Regii își construiesc o cultură cu meniu lor actuală și vor să fie un rival în Vest pentru anii următori. Starurile lor, conj DeAaron Fox și Domantas Sabonis, sunt adeseori cele în centrul atenției.

Jucătorii de lovire de pe bancă, conj Malik Monk, sunt uitați. Restul NBA nu ar a se impune să-l treacă cu vederea pe Monk. Este o piesă de încredere de pe bancă pentru antrenorul conducator Mike Brown. În 2023-24, Monk are cel mai bun vreme al său ca profesionist în NBA. Vorbind cu mass-media, Monk a spus evident că a cere să semneze din nou de la Kings în iest extrasezon.

Malik Monk de la Kings a cere să semneze o pasuire cu imbraca în iest extrasezon

În 2023-2024, Malik Monk a jucat în 66 din cele 67 de jocuri din Sacramento. Tânărul în vârstă de 26 de ani înregistrează o mijlocie maximă în carieră (15,9) puncte, (5,3) pase decisive și (12,6) încercări de goluri pe domeniu. În surplus, Monk a ieșit de pe bancă în fiece fitil pe oricare l-a jucat în iest vreme. Kevin Huerter începe jocul la SG, dar Monk are o mijlocie de colea șase puncte de pe bancă. A fost un an de carieră pentru Monk și începe să construiască continuatie cu imbraca.

CITIT  Man United a stabilit un preț de 40-50 de milioane de lire sterline pentru asul primei echipe înaintea ferestrei de vară

Fosta selectionare din intaiul tur și-a început cariera cu Hornets. El a fost selectionare pe locul 11 ​​la comun în 2017. Monk a jucat scaun sezoane la Charlotte înainte de un vreme cu Lakers în 2021-22. Înainte de sezonul 2022-23, Monk a scris un intelegere de doi ani cu Kings. Acea înțelegere este până în extrasezon și a spus evident că a cere să rămână în Sacramento. Vor reuși cele două părți să încheie o înțelegere în extrasezon?

Malik Monk este, de atare, cel oricare a câștigat cel de-al șaselea om al anului în 2023-24. A fost în cursă sezonul imbatat, dar premiul a fost câștigat de Malcolm Brogdon din Boston. L-au modificat verisoara acesta cu Trail Blazers. Fostul Kentucky Wildcat Malik Monk a fost un jucător de lovire de pe bancă pentru Kings în iest vreme. Niciun alt jucător nu a fauri o mijlocie a cifrelor pe oricare le a fauri de pe bancă. Unii începători creează mai puține statistici decât Monk. Următorul fitil al lui Sacramento este în această seară, pe alergatura spre Toronto Raptors.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe