sâmbătă, aprilie 20, 2024

„Mâine nu știi niciodată” – comentează Erling Haaland despre viitorul său în Man City

Acțiune

Erling Haaland este un superstar de când a venit în Prim-ministru League, iar starul norveg a sonor inspre viitorul său la o conferință de presă marți.

Atacantul a venit la Manchester de la Borussia Dortmund în verisoara lui 2022 și în intaiul său panc a doborât recordul celor mai multe goluri marcate într-o singură campanie din Prim-ministru League cu 36.

Bineînțeles, tânărul de 23 de ani a fost priponit de o viitoare trambalare la Concret Madrid, unealta inspre oricare Pep Guardiola a comentat inca, dar jucătorul însuși s-a neprefacut asasi inspre viitorul său.

„Sunt extrem ferice”, a spus Haaland în timpul conferinței de presă de marți, înaintea confruntării dintre Man City și Copenhaga de miercuri inserare.

„Mai rafinat cu oamenii cu oricare sunt înconjurat; managerul, directorii, consiliul de administrație, sunt un fractiune de oameni minunați și sunt extrem ferice, musai să spun.

„Dacă spun acesta asasi, poate că va fi un spita plin, mâine nu știi niciodată ce va indoi viitorul, dar sunt ferice. Puteți prevedea acesta, dar musai să scrieți tot ce am spus înainte. Sunt ferice.”

Erling Haaland va rămâne la Man City ani de zile

Haaland are un intelegere la Man City până în 2027, iar norvegianul va fi extrem poate pe Etihad Stadium pentru majoritatea acelor ani.

Nu curand din considerent contractului său momentos, ci și cu Concret Madrid pregătit să-l semneze pe Kylian Mbappe în această vară, este impovarat de văzut că giganții din La Alunita își pot aproba câștigătorul Cupei Mondiale, Haaland, și toți ceilalți jucători vedete ai lor.

CITIT  Manchester United va concura cu Barcelona pentru asul de 29 de ani din La Liga

Există o șansă ca atacantul să se mute la Bernabeu în venitor, deoarece este un vis pentru multe superstaruri, dar deocamdată se va comasa pe Man City, deoarece campionii din Prim-ministru League caută să câștige triple consecutive în restul. a sezonului.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe