sâmbătă, aprilie 20, 2024

Magic Spoon Tocmai a scăpat batoane de cereale Marshmallow, unt de arahide, bogate în proteine, care îmbină o treime din necesarul zilnic de fibre

Acțiune

Wnu-i place o întoarcere bună? (Mai distins când înseamnă că „NSync se reunește.)

De la reapariția tricourilor pentru bebeluși și a clemelor cap-de-mort; fluture-de-matase, nu se samite a denega că ne-am simțit cu toții în sentimentele noastre de nostalgie. Dar iest materie nu ar a se cuveni să fie o surpriză, având în fantasma că anul vechi am sus-pomenit că multe mărci de produse intretinere CPG își vor a se amplifica jocul nostalgiei într-un mod evocator, cu reiterări delicioase ale unora dintre produsele noastre preferate din copilărie – gândiți-vă la adulți, versiuni pe bază de plante de mac cu brânză și vafe congelate infuzate cu beneficii funcționale pentru sănătate.

Cea mai recentă picătură orisicare a parvenit pe piață și orisicare este ispravi să ne hrănească copilul pantece? Misterios Spoon’s Treats, o pranz bogată în proteine, fără gluten, fără pite, fără fasole-japoneza, orisicare oferă Rice Krispies Treats #duuupe.

linguriță magică de cereale și delicii
Foto: Misterios Spoon

De ce iest baston de pite manos în proteine ​​este opțiunea perfectă pentru micul pranz

Misterios Spoon este cunoscută pentru că a efectua una dintre cele mai bune pite bogate în proteine ​​de pe piață, dovada pentru orisicare dieteticienii înregistrați au considerat-o ca fiind una dintre modalitățile cu cea mai mică marime de a obține cele 30 de grame de proteine ​​la micul pranz. (Pentru text, în mijlocie, circa o ceașcă de pite Misterios Spoon conține circa 12 până la 14 grame de proteine.) Asociați un castron din această cereală cu iaurt, ovăz sau ouă pline de proteine ​​și boom, v-ați întâlnit micul pranz obiective proteice.

Când am auzit de noile Misterios Spoon Treats, batoane de pite bogate în proteine ​​și fibre, inspirate de deliciile crocante de orez, perfecte pentru o pranz de pauză sau la prânz, am știut că musai să ne punem labele pe o sicriu. . Bland lui Gabi Lewis, co-fondatorul Misterios Spoon, această nouă adăugire la microgram lor a fost menită să joace la nivelul inimii copilului tău pantece. „Cu Misterios Spoon Treats, ne-am ahtiat extrem departe să readucem oamenii înapoi la nostalgia chintesenței mâncării cu pite în stilul anilor ’90. Misterios Spoon Treats este versiunea 2.0 a acestora, cu aceeași abordare a ingredientelor nutritive de valoare pe orisicare oamenii le iubesc în cerealele noastre, „, a grai Lewis.

CITIT  7 cele mai sănătoase alimente pentru creșterea părului

Batoanele vin în două arome delicioase: Marshmallow și Chocolatey Peanut Butter. Dar, contra discriminatie de concurența lor principală – orisicare oferă departe în ceea ce privește plăcerea, dar puțină în ceea ce privește valoarea nutrițională (vorbim mai puțin de un dram de proteine) – Misterios Spoon Treats are o listă de nutriție indeajuns de impresionantă. De vrajitorie, fiece baston conține 11 grame (!) de proteine; este semen la fel de departe ca un bol cu ​​cerealele lor bogate în proteine. Un baston indoi, de asemanator, șapte până la opt grame de fibre la masă, ceea ce este o marime considerabilă apoi când se observă că orientările dietetice din SUA recomandă 21-28 de grame de fibre pe zi pentru femei. În surplus, deliciile sunt făcute fără zahăr stilat (sunt îndulcite cu aluloză.).

Am încercat Misterios Spoon Treats, iată părerile mele

Cu toate aceste discuții din-spre sănătate, s-ar a se cuveni să vă întrebați, au măcar bun pofta? Ei cumsecade, am bogat șansa să le încerc — tocmai în scopuri de studiu, garantat — și sunt decis merită hype-ul. Mireasma de Marshmallow este calm, nostalgică și are o esență încălzitoare asemănătoare s’mores-ului. Și, deși iest baston de pite greșește mai departe pe partea batonului proteic, gustul zerului nu a fost foarte copleșitor, contra discriminatie de alte batoane proteice (și pulberi) pe orisicare le-am încercat. Adevăratul priveliste, IMO, a fost mireasma Chocolatey Peanut Butter; Gândește-te calm, sărat și ooey-gooey.

delicatese cu lingură magică
Foto: Misterios Spoon

Factorul crunch este cheia. Misterios Spoon Treats nu conține pite, ceea ce înseamnă că, contra discriminatie de alte delicii crocante, aceasta nu obțineți crocantul din orez. În in-locuire, snap-ul borcanat, parait și pop provine din ingrediente prep proteinele din zer, untul de migdale și migdalele.

CITIT  Trusele de mâncare de ciulin sunt ca și cum ai avea un bucătar personal, care livrează

Deși iest subprodus este comercializat ca un manos în proteine pite bar, am constatat că este desavarsit pentru a găzdui în verice vreme al zilei (nu cumva micul pranz). De vrajitorie, de adineauri înainte voi deplasa agale oarecare în cartusiera mea pentru situații de urgență atât de necesare la gustări. Sunt noul meu cotleti după un antrenament de potop taria vantului, pentru că sunt ușoare pentru intern și sunt bogate în proteine.

Un RD împărtășește un pravet pentru alegerile de top pentru batoane proteice:Citeşte mai mult

Stiri în tendințe