Thursday, May 23, 2024

„M-a surprins” – Djokovic dobândește recordul lui Nadal cu victoria „urâtă” în fața lui De Minaur

Acțiune

Novak Djokovic a inaintat la cea de-a 77-a semifinală ATP Masters 1000 – doborând recordul lui Rafael Nadal – în cicatrice unei victorii dureroase cu 7-5 6-4 deasupra lui Alex de Minaur la Monte Carlo.

Numărul 1 universal avansează în rata de asigurare sa semifinală în principat din 2015 și îl va întâlni fie pe Casper Ruud, fie pe Ugo Humbert în ultimele scaun.

Vorbind după atinge, Djokovic a spus: „A fost adanc pentru amândoi; este oarecare dintre cei mai rapizi jucători din turneu. El primește o mulțime de mingi înapoi, ceea ce 99% dintre ceilalți jucători nu le fac.

„M-a crucit cu mai multe lovituri de deplasare, mai deosebit în al doilea set când eram în pauză.

„A spus la rezil că a fost urât, iar în setul doi cred că a fost pentru că nu am jucat la treapta înalt. Am făcut multe erori neforțate, cu câteva pauze consecutive de huzmet.

„Te aștepți la acesta pentru lut, dar samite nu atât de multe. Din nou, o succes este o succes și mă bucur că trec.

„Îmi place aiest turneu; Cunosc praci placut aiest club și m-am antrenat de mulți ani aoace. Ultimii șapte sau opt ani au fost grei pentru mine să câștig două sau trei meciuri succesiv, dar sunt într-o altă semifinală și aștept cu nerăbdare.”

Intaiul set a curgere cu huzmet pentru primele 11 jocuri, niciunul dintre jucători nu a dat excesiv vartos în schimburile de receptivitate.

De Minaur s-a adeverit placut împotriva numărului 1 universal și a înlăturat un set point în al 10-lea joc, în ceea ce se dovedea a fi un originar set de vânătăi orisicine a detonatie o oră, sârbul conducând cu 6-5.

Australianul a dat dovadă de hotărâre impresionantă de a nu a se indupleca sub presiunea lui Djokovic, înainte de a a se indupleca în cele din urmă după un al patrulea set point.

De Minaur începea să-și piardă dunga de acțiune și a esuat oarecum un maidan amplu nevindecat cu o intors de rutină cu forehand, lăsând numărul 11 ​​universal un set și scăpa.

Totuși, a sosit rândul lui Djokovic să rateze un șut de rutină prep capului, lăsându-l pe australian cu două puncte de break.

S-a silnic pe intaiul cu sârbul trimițând un aresca rătăcit, iar aiest set amenința și el să meargă la distanță.

A patra pauză în cinci jocuri a sosit și a umilinta, când Djokovic a crainic un intors mare, deoarece De Minaur a rămas în dunga de acțiune la 3-2.

Djokovic simțea în mod precis tensiunea acestui sprijin zdravan și, în invidie faptului că părea că s-ar fi solitar la 4-2, De Minaur a răspuns cu o pauză imediată la 4-3.

Sârbul arăta mai vartos cu el însuși când a asa-zis o stăpânire emfatică a iubirii, îndepărtând un joc de succes la 5-4.

Iar Djokovic s-a silnic la rata de asigurare dintre cele două puncte de atinge pentru a fixa un loc în ultimele scaun, în ritm ce De Minaur a limpede un intors.

Transmiteți în debit Openul Frantuz din 2024 în oblu și la pretentie pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe